Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Adina Alberts si Viorel Catarama, nunta de vis la Snagov

Viorel Catarama spune maine adio burlaciei. Cunoscutul om de afaceri se casatoreste cu medicul estetician, Adina Alberts, dupa o relatie de aproape trei ani

Vezi și

A fost dragoste la prima vedere. Asa ca inelul de logodna a ajuns pe mana miresei la doar doua luni de relatie. Cum niciunul dintre ei nu e la prima casatorie, Adina si Viorel nu s-au grabit cu nunta. “Tocmai de asta ne-au trebuit trei ani ca sa ajugem la momentul asta”, a spus viitorul mire.

Nunta va fi una discreta, la resedinta din Snagov a celor doi. “E un loc unde noi venim cu foarte mare placere. Daca plecam din Romania, indiferent de motivul deplasarii, de fiecare data, ne intoarcem cu foarte mare placere”, a mai spus Catarama.

Din respect pentru cei care asteapta sa vada evenimentul, Adina si Viorel au decis sa ne dezvaluie cateva detalii din culise. De la invitati pana la rochia de mireasa. O rochie pe care Adina a tinut-o departe de ochii lui Viorel. Ca si celelalte doua tinute pe care le va imbraca maine. De restul pregatirilor s-au ocupat impreuna. Cununia va fi oficiata pe pontonul de langa lac. Intr-un loc unde privelistea te lasa fara cuvinte, mirii isi vor lega destinele, sub privirile celor peste 100 de invitati. Iar la asta va contribui si meniul, ales cu grija de cei doi. Printre fructe de mare, miel gatit in stil frantuzesc, branzeturi si multe feluri de vin, unele din colectia proprie, e loc si pentru preparate traditionale. “Am incercat sa satisfacem toate poftele si sa tinem cont de dorintele invitatilor”, a precizat omul de afaceri.

Atmofera la nunta celor doi va fi intretinuta de Horia Moculescu, Petre Geambasu, corul

La resedinta din Snagov, pregatirile sunt in toi. Maine, aproape de ora 18.00, vor sosi invitatii, iar o jumatate de ora mai tarziu cei doi isi vor spune "da" pentru restul vietii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » EXCLUSIV!!! Adina Alberts si Viorel Catarama, nunta de vis la Snagov