Antena Meniu Search
x

Valentina Pelinel a petrecut liniştită primul Paşte fără Cristian Boureanu

Blonda s-a simţit minunat alături de familia ei. Şi-a împărtăşit bucuria pe Facebook, unde a postat o fotografie în care apare alături de mama şi sora ei

Vezi și

Paştele petrecut în ţinuturi îndepărtate a rămas o simplă amintire pentru Valentina Pelinel. Anula acesta, fosta doamnă Boureanu s-a întors acasă, la familie. Şi s-a simţit minunat. Cel puţin asta reiese din fotografia postată pe pagina ei de Facebook. 

Valentina apare alături de mama şi sora ei, iar ataşat pozei a transmis şi mesajele obişnuite de Paşte. Nu a omis să spună că se simte minunat alături de cei dragi.

La începutul lunii aprilie, Cristi Boureanu a anunţat tot pe Facebook că el şi Valentina divorţează, după sapte ani de căsnicie. Cei doi au depus actele de divorţ la începutul lunii.

Cristi Boureanu a explicat şi motivul pentru care au decis să îşi spună adio. În ultimii trei ani aveau mai mult o relaţie la distanţă, iar asta a dăunat foarte mult. Imediat după anunţ, Valentina a plecat la New York acolo unde a început să îşi reia activitatea ca model.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Valentina Pelinel a petrecut liniştită primul Paşte fără Cristian Boureanu