Antena Meniu Search
x

Valentina Pelinel, cenuşăreasa modei internaţionale

Visul românesc îl bate pe cel american. Iar Valentina Pelinel e dovada vie. Cenuşăreasa modei internaţionale a devenit faimoasă, după o copilărie modestă. A cucerit marile podiumuri de modă şi a trăit un vis în inima Statelor Unite, la New York.

Vezi și

 Visul românesc îl bate pe cel american. Iar Valentina Pelinel e dovada vie. Cenuşăreasa modei internaţionale a devenit faimoasă, după o copilărie modestă. A cucerit marile podiumuri de modă şi a trăit un vis în inima Statelor Unite, la New York. A renunţat la tot din dragoste pentru Cristian Boureanu. Dar, după o căsnicie încheiată cu un divorţ, destinul a aruncat-o în braţele unui alt Cristian celebru. Alături de el, Valentina începe un nou capitol din viaţa ei fabuloasă. Rolul de mamă.

Pelinel. Un nume amar, care a cunoscut gustul dulce al succesului. Din fata săracă, orfană de tată şi cu o copilărie modestă, Valentina a devenit un model cu renume internaţional. Aşa cum visa.

La Milano şi Paris, Valentina a defilat pentru numele mari ale industriei. Apoi, şi-a urmat marele vis. Visul american. La New York, Valentina a devenit un nume important în lumea modei. A cochetat şi cu actoria, într-un film românesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Valentina Pelinel, cenuşăreasa modei internaţionale