Antena Meniu Search
x

Vedete de Oscar, în miniatură, realizate de fotografa Tricia Messeroux

Dacă vă gândeaţi că numai marii actori pot străluci pe covorul roşu. ei bine, vă înşelaţi! Şi copiii pot fi apariţii demne de Oscar. Au nevoie doar de ţinutele potrivite şi de un machiaj pe măsură.

de Redactia Observator

la 03.03.2019, 12:16

Vezi și

Dacă vă gândeaţi că numai marii actori pot străluci pe covorul roşu. ei bine, vă înşelaţi! Şi copiii pot fi apariţii demne de Oscar. Au nevoie doar de ţinutele potrivite şi de un machiaj pe măsură. Fotografa Tricia Messeroux este autoarea unei şedinţe foto spectaculoase, în care mai mulţi copii au reinterpretat apariţiile actorilor afro-americani care au câştigat marile premii la gala Oscarurilor .

Micuţii au intrat în pielea actorilor de culoare care au câştigat mult râvnitele trofee pe 24 februarie. Unul dintre "personajele" puse în lumină a fost Spike Lee un regizor american care a câştigat anul acesta primul Oscar din cariera sa, pentru scenariul peliculei "BlackKlansman". Iar micuţul Hudson, în vârstă de 7 ani s-a declarat încântat de ţinuta purtată.

Nici actriţa Regina King, câştigătoarea unui Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin nu a scăpat fără o copie în miniatură. Cu o ţinută identică cu cea purtată de actriţa de culoare, o fetiţă care îi seamănă extrem de bine a intrat în pielea Reginei pe covorul roşu.

Şi dacă totul pare o distacţie, în spatele şedinţei foto de excepţie au fost o mulţime de oameni foarte bine pregătiţi, totul pentru ca reinterpretarea apariţiilor de la Oscar să fie fără cusur.

Astfel de şedinţe foto sunt deja o tradiţie, fiind al zecelea an în care au loc. Este însă primul în care mesajul a fost unul de tribut pentru contribuţia artiştilor de culoare în cinematografia amerciană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Vedete de Oscar, în miniatură, realizate de fotografa Tricia Messeroux