Antena Meniu Search
x

Vacanţă târzie pentru vedete (VIDEO)

Dacă toţi petrecem de Sărbători, ei bine, vedetele îşi iau vacanţă abia acum. Delia, Cătălin Botezatu şi Alexandra Stan sunt doar câţiva dintre cei care nu s-au uitat la bani când şi-au plănuit escapada. Ba chiar au ales destinaţii îndepărtate, la soare, semn că le-a mers cum nu se poate mai bine în 2016.

Vezi și

Dacă toţi petrecem de Sărbători, ei bine, vedetele îşi iau vacanţă abia acum. Delia, Cătălin Botezatu şi Alexandra Stan sunt doar câţiva dintre cei care nu s-au uitat la bani când şi-au plănuit escapada. Ba chiar au ales destinaţii îndepărtate, la soare, semn că le-a mers cum nu se poate mai bine în 2016.

După un an în care a muncit pe rupte, a avut concert după concert, a lansat hituri noi şi a făcut show la 

X factor, Delia a intrat în concediu abia după petrecerile din noaptea de Revelion. La scurt timp după ce a terminat maratonul cântărilor, s-a urcat în avion împreună cu soţul ei, Răzvan Munteanu, şi au zburat tocmai în Asia. Mai exact în capitala Thailandei, Bangkok.

Încântaţi de ce au descoperit acolo, Delia şi Răzvan au făcut zeci de poze şi filmuleţe pe care apoi le-au arătat şi fanilor. Însă nu forfota destinaţiei exotice alese i-a încântat cel mai mult, ci poza în costum de baie, în care artista arată perfect. 

Pe acelaşi subiect

Tot în Thailanda s-a refugiat la început de an şi Alexandra Stan. Îndrăgostită de mare, constănţeanca n-a putut sta departe de plajă, motiv pentru care şi-a plănuit o vacanţă la soare alături de iubitul ei, Bogdan. Cei doi n-au ratat nicio ocazie să se fotografieze în mijlocul peisajelor care îţi taie pur şi simplu respiraţia. Iar Alexandra Stan, în costum de baie, arată impecabil. Artista are un trup perfect, pe care îl întreţine de mai bine de un an cu un regim vegetarian. 

Temperaturile ridicate şi peisajele ameţitoare l-au atras şi pe Cătălin Botezatu. Imediat după Crăciun, designerul a plecat cu un număr impresionant de bagaje spre Singapore. Botezatu a fost fascinat de piscina de la etajul 57 al unui hotel de lux şi n-a mai ieşit din ea nici ziua, nici noaptea.

Şi Adrian Mutu a avut rolul de fotograf în vacanţă. L-au uimit Burj Khalifa din Dubai, dar şi fântâna muzicală aflată în apropiere.

Le-a admirat în vacanţa pe care a făcut-o în Emiratele Arabe cu ocazia Revelionului şi a aniversării Sandrei. Viitoarea lui soţie a împlinit 23 de ani pe 1 ianuarie, iar Mutu a răsfăţat-o la 30 de grade. I-a oferit şi o cină surpriză într-un restaurant luxos de pe insula Yas, semn că nu se uită la bani când vine vorba despre cea care îl va face tătic peste câteva luni. În vacanţă, şi-au încărcat bateriile şi pentru nuntă. Se vor căsători pe 14 februarie, când împlinesc 2 ani de iubire. 

Maria Marinescu aniversează, în schimb, un an de când s-a măritat cu fostul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache. 2017 i-a prins pe plajă, în Thailanda, alături de prietenii apropiaţi. Ei i-au ajutat să aibă nunta misterioasă a anului 2016.

Imediat după Revelion, au plecat în vacanţă, în ţările calde, şi Lidia Buble, Mugur Mihăescu împreună cu fiica lui, dar şi Laura Cosoi. Andreea Marin a preferat Sicilia, unde a pozat mai zâmbitoare ca oricând, semn că îşi revine după despărţirea de Tuncay. Inna, în schimb, a preferat să rămână în ţară.

Împreună cu buna ei prietenă, Corina, Inna a mers la schi în Poiana Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Vacanţă târzie pentru vedete (VIDEO)