Antena Meniu Search
x

Vedetele au sărbătorit în mod traznit Paștele

Au frecat podelele sau au alergat găinile prin curte. Nu, nu ne referim la gospodine convinse, ci la femei atrăgătoare, pe care le vedem adesea cu fuste scurte şi tocuri înalte. Vedetele din ţara noastră au renunţat zilele acestea la lux şi confort şi s-au pus pe treabă.

Vezi și

 De Paşte, Adrian Mutu a petrecut în club, cu prietenii. Şi n-a fost deloc tăcut. Corina s-a lepădat în ultimele zile de machiajul strident şi ţinutele sexy pe care le afişa de obicei în videoclipuri.

A îmbrăţişat tradiţiile din Maramureş şi a petrecut sărbătorile ca o adevărată oşancă. S-a mândrit cu portul popular, iar pentru masa de Paşte a pregătit miel şi ouă roşii. Nici puţină mişcare nu strică.

Şi Delia a lăsat Capitala pentru un peisaj mai rustic. N-a părut tocmai pătrunsă de sentimente calde, dar apreciem simţul umorului. Alte vedete ne-au arătat că nu se dau la o parte de la nimic şi pun osul la treabă de sărbători.

Frumoasa Andreea Bănică a făcut casa lună şi abia apoi s-a apucat de gătit: salată boeuf şi ciorbă de miel. Trebuie să fie curat, doar sunt şi copii la masă. Connect-R, Ana Lesko şi Elena Gheorghe fac parte din categoria vedetelor familiste.

Au postat pe internet urări de Paşte şi poze cu cei mici. Unii dintre ei, chiar foarte mici. Andreea Bălan, în schimb, a vorbit de despărţire. A scris clar şi răspicat că nu petrece sărbătorile cu fost iubit, Keo, şi că nici nu e chip de împăcare. S-a consolat cu hainele primite de la iepuraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele au sărbătorit în mod traznit Paștele