Antena Meniu Search
x

Veste neaşteptată. Trupa Spice Girls se reuneşte într-un turneu internațional, însă fără Victoria Beckham

Veste neaşteptată pentru fanii Spice Girls! Trupa care a făcut furori în anii '90, în întreaga lume, se reuneşte într-un turneu. Anunţul a venit chiar de la fete, printr-un filmuleţ postat pe internet. Reuniunea nu va fi în formulă completă însă.

Vezi și

Veste neaşteptată pentru fanii Spice Girls! Trupa care a făcut furori în anii '90, în întreaga lume, se reuneşte într-un turneu. Anunţul a venit chiar de la fete, printr-un filmuleţ postat pe internet. Reuniunea nu va fi în formulă completă însă. Victoria Beckam nu va urca pe scenă, dar, chiar şi aşa, va avea partea sa din câştigurile obţinute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii din toată lumea au primit vestea cu braţele deschise. Trupa formată din Geri Horner, Mel B, Emma Bunton şi Mel C va porni în vara anului viitor într-un turneu mondial care va debuta în Marea Britanie. Biletele au fost puse la vânzare imediat după anunţ.

Deşi Victoria Beckham, în vârstă de 44 de ani nu va fi alături de fete în turneu, ea va primi milioane de lire sterline, scriu jurnaliştii britanici, asta pentru că deţine o parte din drepturile muzicale. Ea a anunţat încă de acum doi ani că nu mai doreşte să urce pe scena alături de trupa care i-a făcut cunoscut numele.

Fetele s-au întâlnit aproape zilnic pentru a pune la punct toate amănuntele, discuţii la care Victoria Beckham nu a participat niciodată. Prezent a fost însă fostul manager al trupei, Simon Fuller, îndepărtat de fete în 1997, după ce au cunoscut succesul în întreaga lume.

Ultima dată când Spice Girls au urcat pe scenă în formula care le-a consacrat a fost în 2012, când au susţinut un show la Jocurile Olimpice de la Londra. Şi, deşi au dus nenumărate negocieri pentru un turneu încă de atunci, nu s-a concretizat nimic până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Veste neaşteptată. Trupa Spice Girls se reuneşte într-un turneu internațional, însă fără Victoria Beckham