Antena Meniu Search
x

Vica Blochina e hotarata sa faca orice pentru copilul sau

Vica Blochina e hotarata sa faca orice ca sa isi pastreze copilul, mai ales ca ultimul lucru la care s-ar fi asteptat din partea fostului iubit era cererea de custodie

Vezi și

Este ultima gaselnita a avocatilor lui Victor Piturca intr-un razboi fara sfarsit, spune Vica. Mai ales ca miza proceselor pluseaza pensia alimentara, retroactiv, la aproape 200.000 de euro.

Vica il acuza ca face tot posibilul ca sa nu ii dea niciun leu. Acum, vrea custodia copilului pe care in urma cu un an refuza sa il recunoasca.

Asa a fost din primul moment si trecerea timpului nu l-a convins pe Piti sa fie mai darnic cu cea cu care s-a iubit aproape 16 ani. Selectionerul e convins ca banii vor ajunge la Vica, nu la fiul lor, spun apropiatii. In lupta cu Vica, a reusit deja sa micsoreze pensia alimentara de trei ori, de la noua la trei mii de euro.

Chiar si asa, Vica e gata sa accepte o relatie intre tata si fiu. Desi nu s-au mai vazut din iarna lui 2011, atunci cand blonda l-a dat in judecata pe selectioner, Edan si Piti vorbesc des la telefon.

Nu la fel de blanda este in sala de judecata. Dupa ce a reusit sa castige in instanta dreptul la o pensie alimentara, Vica duce acum o alta lupta, dupa ce Victor Piturca a cerut custodie exclusiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Vica Blochina e hotarata sa faca orice pentru copilul sau