Antena Meniu Search
x

Video Viorica Macovei lansează album de cântece de rugăciuni. Una dintre piese i-a fost dedicată duhovnicului Iustin Pârvu

Interpreta de muzică populară, Viorica Macovei a lansat un album de cântece de rugăciune. Una dintre piese i-a fost dedicată duhovnicului Iustin Pârvu iar pentru ea a fost filmat un videoclip de colecție la Mănăstirea Petru Vodă. 

de Redactia Observator

la 16.04.2021, 14:41

Vezi și
  • "Doamne, pe român nu-l da deoparte!", cel mai nou album lansat de Viorica Macovei
  • Viorica Macovei promovează turismul românesc prin cântece
  • Artista de muzică populară a filmat un videoclip de colecţie

Este Postul Paştelui, o perioadă cu o mare încărcătură spirituală, care ne îndeamnă la introspecţie şi la purificare. Pe interpreta de muzică populară, Viorica Macovei postul dinaintea sărbătorilor pascale a inspirat-o şi a compus un album de pricesne, adică de cântece de rugăciune.

Una dintre piese i-a fost dedicată duhovnicului Iustin Pârvu iar pentru ea a fost filmat un videoclip de colecție la Mănăstirea Petru Vodă. Realizarea acestei pricesne nu este întâmplătoare, legătura dintre familia artistei și cel numit "Duhovnicul Moldovei" fiind una specială.

Viorica Macovei: Am fost încercaţi de momente deosebite şi minuni, putem spune. În timp ce făceam filmările pentru videoclip am fost încercaţi cu o vreme aproape de ninsore, friguroasă, urâtă, dar când am ajuns la mânăstire ziceai că ne zâmbeşte părintele de undeva de sus, o vreme de primăvară. A fost cald şi frumos până în clipa în care am închis camera şi am încheiat filmările. Există minuni şi astăzi!

 Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Viorica Macovei lansează album de cântece de rugăciuni. Una dintre piese i-a fost dedicată duhovnicului Iustin Pârvu