Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 27 iunie 2022. Andy Murray va dona toţi banii câştigaţi la Wimbledon copiilor ucraineni

Observator de bine, 27 iunie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

De Ioana Scărlătescu la 27.06.2022, 17:01

Observator de bine, știrile zilei de 27 iunie

1) David Popovici a revenit în ţară după cele două medalii de aur cucerite la Campionatul Mondial de Nataţie. Înotătorul de 17 ani a declarat că visul său acum este să devină cel mai rapid înotător din istorie.

2) Anunţ important pentru România făcut de Joe Biden, la summit-ul G7 care are loc în Germania. Statele Unite oferă 14 milioane de dolari pentru a construi în Dâmboviţa primele reactoare nucleare modulare de mici dimensiuni din Europa.

3) Momente emoţionante la finalul Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Actriţa Maia Morgenstern a fost distinsă cu Premiul de Excelenţă pentru întreaga carieră, care se întinde pe parcursul a patru decenii.

4) Tenismanul Andy Murray va dona toţi banii câştigaţi la Wimbledon copiilor ucraineni. Britanicul a declarat că acest lucru îl va motiva să câştige cât mai multe meciuri în cadrul turneului.

5) La 80 de ani, Paul McCartney le-a oferit spectatorilor un show incendiar la Glastonbury. Cel mai emoţionant moment al serii a fost duetul virtual cu fostul său coleg de trupă, John Lennon.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 iunie 2022. Andy Murray va dona toţi banii câştigaţi la Wimbledon copiilor ucraineni