Antena Meniu Search
x

Video 100.000 de oameni au cântat la unison cu legendarul Paul McCartney, la Glastonbury. Artistul a transmis un mesaj de susținere pentru Johnny Depp

Show incendiar la Glastonbury, cu Paul McCartney în rol principal. Fostul Beatles, în vârstă de 80 de ani, a dovedit în faţa a zeci de mii de spectatori şi milioane de telespectatori că vârsta este doar un număr pentru el. Cântăreţul i-a avut alături de el pe scenă pe prietenii Dave Grohl şi Bruce Springsteen, iar virtual, pe Johnny Depp şi John Lennon.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 20:46

Vezi și

Zona din faţa scenei Piramidă de la Glastonbury a devenit neîncăpătoare seara trecută. Aproape 100.000 de oameni au încercat să prindă un loc cât mai în faţă pentru concertul legendarului Paul McCartney. Fostul membru Beatles nu a dezămăgit şi timp de aproape trei ore şi-a încântat fanii cu câteva din cântecele care l-au făcut faimos, dar şi cover-uri după alte piese clasice. 

Pe scenă i-au fost alături alte nume mari din lumea muzicii. Liderul trupei Foo Fighters şi fostul toboşar al legendarei formaţii Nirvana, Dave Grohl a zburat special din Statele Unite pentru a cânta alături de McCartney, după ce în 2015 a trebuit să anuleze concertul de la Glastonbury din cauza unei fracturi la picior. 

O altă legendă a muzicii rock din Statele Unite, Bruce Springsteen a urcat pe scenă pentru a cânta două piese alături de prietenul Paul. În timpul concertului, artistul a avut și un duet virtual cu fostul său coleg de trupă, John Lennon, ucis în urmă cu 42 de ani. Un moment extrem de emoţionant atât pentru Paul, cât şi pentru fani. 

Mesaj de susținere pentru Johnny Depp

Cu prilejul evenimentul, Paul McCartney a transmis un mesaj clar de susţinere pentru Johnny Depp, care a câştigat recent un proces de defăimare cu fosta soţie, Amber Heard. Clipuri cu actorul au fost difuzate pe ecrane pe întreaga durata a piesei ''My Valentine''. 

Paul McCartney a părăsit scena într-un ropot de aplauze şi încă plin de energie. Pentru artist a fost primul recital la Glastonbury după 18 ani. Concertul maraton a fost urmărit de aproape 4 milioane de telespectatori. Festivalul, care a revenit după doi ani de pauză, se încheie în această seară cu spectacole susţinute de artişti precum Diana Ross sau Kendrick Lamar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » 100.000 de oameni au cântat la unison cu legendarul Paul McCartney, la Glastonbury. Artistul a transmis un mesaj de susținere pentru Johnny Depp