Antena Meniu Search
x

Video Cum ne pregătim tenul pentru vară. Produsele pe care le aplicăm trebuie alese în funcţie de tipul pielii

A venit vara şi am scăpat şi de mască în aer liber. Cum trebuie să ne îngrijim tenul, aflaţi chiar acum, la rubrica medicală.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 18.08.2022, 17:39

Vezi și

A venit vara şi ne pregatim să mergem la plajă. Iar după sezonul rece, tenul nostru are nevoie de o îngrijire specială. În funcţie de ten, gras sau uscat, o exfoliere este absolut necesară. Şi nu numai! 

Alexandra Moioş: Carbon peeling-ul este potrivită aproape oricărui tip de ten, excepție face tenul acneic, se potrivește foarte bine pentru vară, exfoliază pielea, stimulează producerea de elastină și colagen, da luminozitate, tenul arată foarte bine după. 

Întotdeauna trebuie să ţinem cont de tipul tenului

Produsele pe care le aplicăm pe ten, la salon sau acasă, trebuie alese în funcţie de tipul pielii. 

Pe acelaşi subiect

Toţi paşii au legatură între ei. Ultimul nu trebuie uitat! 

Alexandra Moioş: SPF-UL este important pentru că ne protejează pielea de uva/uvb. Dacă ne dorim o piele tânără și neîmbătrânită prematur și nepătată trebuie să punem SPF. De la cremă, la spray, la pudră, dar e impportant să îl aplicăm și să fie noncomedogenic. Nu ne predispune tenul la apariția comedoanelor. 

Aşadar: Factorul de protecţie este obligatoriu pentru faţă. Chiar şi pe drumul de la serviciu, acasă şi invers. Noncomedogenic, să nu încarce tenul. Verificați eticheta! Crema de zi şi de noapte trebuie aleasă în funcție de tipul de ten. Iar măștile ne pot salva, ați văzut, pe noi doamnele în multe situații. Luminozitate, hidratare sau relaxare, pentru doar câteva zeci de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator Medical » Cum ne pregătim tenul pentru vară. Produsele pe care le aplicăm trebuie alese în funcţie de tipul pielii