Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu, atacat de ministrul Eugen Teodorovici după ce i-a cerut să plece din Guvern: "Un expirat care a minţit şi a furat toată viaţa lui"

Eugen Teodorovici l-a atacat, vineri, pe fostul președintele Traian Băsescu, după ce acesta a spus că ministrul Finanţelor Publice ar trebui să plece din Guvern.

Traian Basescu, atacat de Eugen Teodorovici - Hepta

Eugen Teodorovici l-a atacat, vineri, pe fostul președintele Traian Băsescu, după ce acesta a spus că ministrul Finanţelor Publice ar trebui să plece din Guvern.

Traian Băsescu l-a numit ”un aburitor” pe Teodorovici, spunând că ar trebui să plece din Guvern.

În replică, ministrul Finanţelor l-a jignit pe Băsescu, calificându-l ca fiind "un expirat din punct de vedere politic".

„Am crezut că mă întrebaţi de ce a spus domnul Băsescu, dar dumneavoastră nu mă întrebaţi de ceea ce spune un expirat din punct de vedere politic, aşa cum este domnul Băsescu, care a minţit şi a furat toată viaţa lui. Şi acum vine să ne dea nouă sfaturi. E bine să se retragă la pensie, cât o mai vrea el din ea”, a spus Teodorovici.

Fostul preşedinte Traian Băsescu analizat Guvernul Dăncilă, la un post de televiziune, el spunând că Eugen Teodorovici ”este un mare aburitor”, Dănuţ Andruşcă este ”o panaramă”, Teodor Meleşcanu este o ”mumie pietrificată în tradiţiile vechii diplomaţii româneşti, lipsită de dinamism şi cu linii fixe”, în timp ce Victor Negrescu este ”isteţ, dar nu-i foloseşte cu nimic că e prea mic în funcţie”.

Despre Rovana Plumb, fostul şef al Statului a afirmat că pentru aceasta PSD ar trebui ”să înfiinţeze un minister al tăiatului frunzei la câini”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu, atacat de ministrul Eugen Teodorovici după ce i-a cerut să plece din Guvern: "Un expirat care a minţit şi a furat toată viaţa lui"