Antena Meniu Search
x

Șocant! Un tată care își ducea bebelușul mort acasă, pentru a-l înmormânta, a fost împușcat în urma unui incident în trafic (Video)

Caz șocant în Costa Rica! Un tată care își ducea bebelușul mort acasă, pentru a-l înmormânta, a fost împușcat în urma unui incident în trafic, scrie Diario Extra.

Caz șocant în Costa Rica! Un tată care își ducea bebelușul mort acasă, pentru a-l înmormânta, a fost împușcat în urma unui incident în trafic, scrie Diario Extra.

Potrivit publicației citate, o familie se întorcea de la Alajuela cu un bebeluș de numai câteva zile mort, în mașină, când a fost implicată într-un incident în trafic.

Femeia născuse o fetiță, însă aceasta nu a supraviețuit, iar părinții o duceau acasă, să o înmormânteze.

Pe drum, au vrut să traverseze un pod, însă din sens opus a venit o altă mașină, în care se aflau un bărbat și o femeie, care nu au dorit să-i lase să treacă, considerând că ei au prioritate.

Pe acelaşi subiect

Între cei doi șoferi a izbucnit un conflict verbal și deși tatăl îndurerat i-a explicat șoferului recalcitrant ce s-a întâmplat, acesta nu s-a lăsat înduplecat. Mai mult decât atât, bărbatul a scos un pistol cu bile și a început să tragă, rănindu-i pe cei doi.

Diario Extra scrie că, la un moment dat, pentru a-l opri pe atacator, îmbrăcat într-un tricou al echipei naționale de fotbal din Costa Rica, mama îndurerată a scos o cutie albă în care se afla trupul bebelușului ei, dar nici asta nu l-a oprit pe scandalagiu.

Cei doi bărbați au continuat să schimbe pumni în mijlocul drumului, în strigătele disperate ale femeilor care îi însoțeau.

Poliția a anunțat că nicio persoană implicată în scandal nu a avut nevoie să fie transportată la spital și că a fost demarată o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Șocant! Un tată care își ducea bebelușul mort acasă, pentru a-l înmormânta, a fost împușcat în urma unui incident în trafic (Video)