Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat cu coronavirus din Timișoara, dosar penal după ce a fugit din spital înainte de aflarea rezultatului testului

Un bărbat din Timișoara depistat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal după ce a fugit din spital, înainte de aflarea rezultatului la test. Bărbatul a fost găsit de polițiști în apartamentul său, în care se baricadase.

de Redactia Observator

la 05.04.2020 , 19:09

Ambulanță transportă un pacient cu coronavirus în Timișoara Un pacient cu coronavirus din Timișoara a fugit din spital înainte de a afla rezultatul - Observator
  • Bărbatul are 70 de ani.
  • A fost scos de poliție din locuință.

Un bărbat din Timișoara depistat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal după ce a fugit din spital, înainte de aflarea rezultatului la test. Bărbatul a fost găsit de polițiști în apartamentul său, în care se baricadase.

Conform IPJ Timiș, bărbatul de 70 de ani s-a dus sâmbătă seară la Urgențe, la Spitalul Municipal din Timișoara, anunțând medicii că se simte rău. I s-a făcut testul pentru coronavirus și a fost invitat să aștepte rezultatul într-o încăpere izolată. Într-un moment de neatenție al cadrelor medicale, bărbatul a fugit în spital.

După ce rezultatul testului pentru coronavirus a arătat că bărbatul are coronavirus, poliția a intervenit. Oamenii legii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului, pentru că individul a refuzat să deschidă. El a fost imobilizat și dus la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, pentru a fi tratat.

Articolul continuă după reclamă

”În data de 4 aprilie a.c., lucrătorii Secţiei 4 de Politie, împreună cu lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în urma verificărilor efectuate s-au deplasat pe strada Cugir, unde se presupunea că se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani, care ar fi fugit în noaptea de 03/04 martie a.c. de la UPU Spitalul Clinic Municipal. Persoana în cauza a fost imobilizată şi preluată de un echipaj SMURD, ulterior transportată la Spitalul Victor Babeş din municipul Timisoara. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis IPJ Timiș într-un comunicat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sănătate » Bărbat cu coronavirus din Timișoara, dosar penal după ce a fugit din spital înainte de aflarea rezultatului testului