Antena Meniu Search
x

Video Cererea de aparate dentare s-a dublat. Oamenii nu îşi mai fac griji cu privire la aspect, în condiţiile în care poartă mască

Cererea pentru aparate dentare s-a dublat în această perioadă. Profităm de faptul că masca ascunde şi rezolvăm probleme vechi aşa încât, la un moment dat, să putem afişa acel zâmbet perfect pe care ni-l dorim dintotdeauna.

de Redactia Observator

la 13.01.2021, 14:55

Vezi și
  • Cererea de aparate dentare a crescut odată cu purtatul măştii
  • Adolescenţii au metode de accesorizare a aparatelor, astfel încât să fie la modă

Denisa Zaharia, medic ortodont: Cred că în această perioadă, oamenii au devenit mai conştienţi de importanţa sănătăţii în general şi a sănătăţii dentare, prin urmare a fost un număr crescut de cereri pentru aparatele dentare. Anul trecut chiar a fost o dublare a cererii. Cred că oamenii au realizat importanţa unui zâmbet sănătos şi pentru acest lucru au considerat că este momentul începerii unui tratament pe care îl amânau de mult timp.

Purtatul măştii de protecţie i-a determinat pe tineri să fie mai curajoşi şi să accepte faptul că au nevoie de un aparat dentar, lucru pe care nu îl doreau poate până acum, de frică că anumite persoane ar putea râde de ei. 

Denisa Zaharia, medic ortodont: Dacă copii şi adolescenţii erau reticenţi la purtarea unui aparat dentar, dar au ajuns la o vârstă la care pun preţ pe estetică şi îşi doresc să aibă dinţi frumoşi şi aliniaţi au găsit acum momentul pentru a începe acum acest tratament. Dat fiind că poartă mască, nu se mai tem de reacţia colegilor. După ce trec de reticenţa primelor zile, găsesc bucuria de a purta un aparat dentar. Tehnologia a evoluat mult, există aceste aparate cu elemente colorate pe care ei şi le schimbă la fiecare control, îşi accesorizează aparatul şi devine un tratament distractiv şi la modă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sanatate » Cererea de aparate dentare s-a dublat. Oamenii nu îşi mai fac griji cu privire la aspect, în condiţiile în care poartă mască