Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii nu vor mai da amenzi celor care nu poartă mască de protecţie sau şoferilor care nu respectă codul rutier, ca formă de protest

Poliţiştii nu vor mai da amenzi celor care nu poartă mască de protecţie sau şoferilor care nu respectă codul rutier. Este modul lor de protesta faţă de îngheţarea salariilor.

de Oana Matache

la 11.01.2021, 15:43

Vezi și

Protestul poliţiştilor faţă de îngheţarea salariilor

Dacă revolta lor nu va fi luată în seamă de către Guvern, poliţiştii susţin că vor lua măsuri mai drastice.

De maine, cei care nu poarta masca de protectie in spatii publice sau soferii care nu respecta codul rutier vor scapa doar cu un avertisment.

Este prima etapa a protestului politistilor fata de inghetarea salariilor.

Lipsa centurii, depasire fara semnalizare, parcare interzisa sau pietoni care traverseaza ilegal, sunt doar cateva dintre situatiile la care politistii vor inchide ochii.

Saptamana viitoare, daca Guvernul nu se razgandeste, politistii vor renunta si la verificarile facute pentru persoanele carantinate.

Practic, nimeni nu se va asigura ca persoane infectate nu pleaca din casa, iar totul o sa depinda de simtul civic al fiecaruia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţiştii nu vor mai da amenzi celor care nu poartă mască de protecţie sau şoferilor care nu respectă codul rutier, ca formă de protest