Antena Meniu Search
x

O fată din Botoșani i-a uimit pe medicii de la Urgențe cu problema ei

O fată în vârstă de 17 ani, din Botoșani, i-a uimit pe medicii Unității de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, după ce s-a plâns că a slăbit.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.01.2020, 17:27

Fata din Botoșani a mers la Urgențe și s-a plâns că a slăbit
Fata din Botoșani a mers la Urgențe și i-a uimit pe medici cu problema ei - Arhivă

O fată în vârstă de 17 ani, din Botoșani, i-a uimit pe medicii Unității de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, după ce s-a plâns că a slăbit.

Duminică, 29 decembrie 2019, în jurul orei 14.00, tânăra de 17 ani s-a prezentat la Urgențe, la Spitalul Județean Botoșani.

În momentul în care a fost consultată, tânăra a explicat medicilor că are nevoie să facă mai multe analize și investigații medicale amănunțite pentru că ar fi slăbit cinci kilograme în ultimele două luni.

Tânăra s-a arătat extrem de îngrijorată de faptul că a slăbit, fără să țină vreo cură de slăbire sau să renunțe la anumite obiceiuri alimentare.

Atât medicii, cât și ceilalți pacienți, care se aflau la Urgențe pentru că aveau probleme urgente de sănătate, au rămas uimiți atunci când au aflat motivul pentru care fata a venit la spital, notează stiri.botosani.ro.

La final, tânăra a fost trimisă acasă de un medic care a anunțat-o că își poate face analize cu ajutorul medicului de familie, dar și că problema ei nu reprezintă o urgență medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » O fată din Botoșani i-a uimit pe medicii de la Urgențe cu problema ei