Antena Meniu Search
x

Curs valutar

19 români infectați cu coronavirus au murit în străinătate

19 români care au fost infectați cu coronavirus au murit în străinătate, arată bilanțul oficial publicat de autorități marți, la ora 13.00.

de Redactia Observator

la 31.03.2020 , 13:46

Medici în spital din Italia tratează un pacient cu coronavirus Peste 90 de români din străinătate sunt infectați cu coronavirus, iar 19 sunt decedați - Profimedia Pictures
  • Cele mai multe victime sunt în Italia.
  • 94 de români confirmați cu coronavirus în străinătate.

19 români care au fost infectați cu coronavirus au murit în străinătate, arată bilanțul oficial publicat de autorități marți, la ora 13.00.

Cele mai multe victime sunt în Italia – 9 români au murit acolo. 6 pacienți români au murit în Franța, 2 în Marea Britanie, 1 în Germania și 1 în Spania, arată Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, conform cifrelor oficiale, în străinătate au fost confirmați 94 de români cu coronavirus. De asemenea, cei mai mulți sunt în Italia:

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În România, sunt 69 de morți, 2245 de cazuri confirmate și 220 de pacienți vindecați. Conform datelor actualizate, de la debutul pandemiei de coronavirus, în total, în țară și în străinătate, 88 de români au murit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sănătate » 19 români infectați cu coronavirus au murit în străinătate