Antena Meniu Search
x

Tânăra infectată cu coronavirus care a murit în Botoșani își înmormântase mama acum 2 săptămâni

Tânăra de 27 de ani, infectată cu coronavirus, care a murit în Botoșani și-a înmormântat mama în urmă cu 2 săptămâni. La funeralii au participat și frații săi veniți din străinătate.

de Redactia Observator

la 29.03.2020, 20:00

Medici la un caz de coronavirus
Tânăra cu coronavirus din Botoșani care a murit își înmormântase mama acum 2 săptămâni - Observator
  • Tânăra suferea de diabet.
  • La înmormântarea mamei au venit și frații din Anglia.

Tânăra de 27 de ani, infectată cu coronavirus, care a murit în Botoșani și-a înmormântat mama în urmă cu 2 săptămâni. La funeralii au participat și frații săi veniți din străinătate.

Tânăra originară din comuna Cândești din Botoșani suferea de diabet tip 1 și făcea insulină de câteva ori pe zi. Potrivit unor surse citate de Agenția Mediafax, sâmăta trecută. ea ar fi fost transportată la Spitalul din Dorohoi după ce ar fi suferit o comă diabetică.

Conform grupului de Comunicare Strategică, pe 22 martie i s-a făcut testul pentru coronavirus, iar rezultatul, care a venit a doua zi, a fost pozitiv. Pacienta a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași unde a murit pe 29 martie.

 În urmă cu doar 2 săptămâni, și mama sa a murit. Potrivit primarului comunei, la înmormântare, alături de tânăra de 27 de ani, au fost și frați veniți din Marea Britanie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pacienta de 27 de ani din Botoșani e cea mai tânără victimă dintre cei confirmați cu coronavirus care au decedat în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » Tânăra infectată cu coronavirus care a murit în Botoșani își înmormântase mama acum 2 săptămâni