Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Iaşi a leşinat după vaccin şi a căzut de la etajul 1 al Casei de Cultură a Studenţilor

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a căzut de la etajul 1 al Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi, imediat după vaccinarea cu prima doză. Acesta aştepta pe un hol să treacă cele 15 minute de după vaccin, când i s-a făcut brusc rău. 

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 14:11

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

S-a sprijinit de o balustradă, dar a căzut peste ea, în gol. A avut nevoie de îngrijiri medicale, dar, din fericire, a scăpat doar cu o sperietură puternică şi câteva vânătăi. 

"Este un bărbat de 23 ani cu o stare lipotimică postvaccinală, posibil o reacție vagale. În cele 15 min postvaccin s- a aplecat peste balustradă și a căzut de la et 1. Policontuzionat fără fracturi sau sângerări, stabil hemodinamic, în UPU i se vor  face investigații pentru traumă. Nu are fracturi, sângerare externă, este conștient. Nu are elemente de reacție alergică.", a declarat medicul Diana Cimpoeşu.

Deocamdată, nu există o legătură de cauzalitate între leșinul tânărului și vaccin. Bărbatul urmează să fie supus unor investigaţii medicale amănunţite care să determine cu exactitate de ce i s-a făcut rău.

Șase cazuri de miocardită la tineri între 17 și 29 de ani, după administrarea vaccinului Pfizer

Pe acelaşi subiect

Șase cazuri de miocardită au fost înregistrate la tinerii din România vaccinați anti-COVID de la debutul campaniei. Este vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani care s-au vaccinat cu serul produs de Pfizer.

Potrivit lui Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, în România s-au înregistrat șase cazuri de miocardită la tineri cu vârsta cuprinsă între 17 și 29 de ani.

Cazurile au apărut în primele 7 zile după vaccinarea anti-COVID, fie cu prima, fie cu a doua doză a serului de la Pfizer.

Tinerii au fost externați, evoluția a fost foarte bună, a anunțat Valeriu Gheorghiță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Sanatate » Un tânăr din Iaşi a leşinat după vaccin şi a căzut de la etajul 1 al Casei de Cultură a Studenţilor