Antena Meniu Search
x

Adjunctul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău ar fi încercat să abuzeze o poliţistă de frontieră, chiar la Racla Sfintei Parascheva

Adjunctul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău e anchetat pentru că ar fi încercat să abuzeze o poliţistă de frontieră, chiar în timpul pelerinajului la moaştele Sfintei Parascheva.

Vezi și

Incidentul ţinut secret de autorităţi mai bine de 9 luni, ar fi fost reclamat, culmea, de mai mulţi enoriaşi. Oamenii veniţi să se roage în curtea Mitropoliei din Iaşi l-au văzut pe şeful jandarmilor când îşi alerga victima, cu pantalonii descheiati la slit. 

În mulţimea de pelerini veniţi să se roage toamna trecută la moaştele sfintei Parascheva, colonelul Nelu Popovici avea alte planuri. Finalizate acum într-un dosar de abuz sexual.

Adjunctul brigăzii mobile de jandarmi din Bacău trebuia să conducă în acea noapte câteva zeci de poliţişti şi jandarmi care asigurau ordinea în curtea Mitropoliei.

Printre ei, şi o poliţistă de frontieră pentru care colonelul de 56 de ani a făcut o pasiune. Şeful jandarmilor ar fi intrat într-o baracă unde tânăra se odihnea şi i-ar fi ordonat să-i cedeze. Poliţista l-a respins şi a reuşit să fugă în mulţime, cu Popovici pe urmele ei.

Martorii au povestit că adjunctul de la Jandarmerie era descheiat la pantaloni şi îşi lăuda bărbăţia, în timp ce alerga după poliţistă printre credicioşii veniţi să se închine la moaşte.

Secretul s-a spulberat după ce poliţista agresată de Popovici a vorbit despre drama ei pentru un cotidian central.

Deşi e anchetat de Parchetul Militar şi are un dosar de abuz sexual, colonelul Nelu Popovici este în continuare adjunctul comandantului grupării de jandarmi din Bacău.

Colonelul Popovici a făcut cerere de concediu imediat după ce scandalul a zbucnit şi în presă şi a început să fie căutat de jurnalişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Adjunctul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău ar fi încercat să abuzeze o poliţistă de frontieră, chiar la Racla Sfintei Parascheva