Antena Meniu Search
x

Află dacă ai noroc! Topul zodiilor care au şanse să îşi găsească jumătatea de Ziua Îndrăgostiţilor

Cea mai importantă zi pentru îndrăgostiţi este, fără îndoială, 14 februarie. Desigur, şi pentru cei care încă îşi cauta sufletul pereche

Cea mai importantă zi pentru îndrăgostiţi este, fără îndoială, 14 februarie. Desigur, şi pentru cei care încă îşi cauta sufletul pereche

Astrologii au muncit în ultima perioadă pentru a vă dezvălui zodiile cu şanse mari să se îndrăgostească de Valentine’s Day.

LOCUL 5: TAUR (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 47%)

Iubirea poate apărea de oriunde. Taurii îşi pot întâlni jumătatea la o petrecere care, la prima vedere, pare plictisitoare. Puţină răbdare şi totul va fi mai bine decât s-ar fi aşteptat.

LOCUL 4: SCORPION (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 51%)

Am putea spune că cei născuți în zodia Scorpion vor trăi chiar o reîndrăgostire. O persoană importantă revine în viața lor, altfel.

LOCUL 3: LEU (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 56%)

Dacă ești născut în zodia Leu, s-ar putea să simți fluturași în stomac de Ziua Îndrăgostiților, și asta deoarece cineva drag ție, care credeai că nu se va mai întoarce vreodată, revine din străinătate cu gânduri de… ceva serios.

LOCUL 2: FECIOARĂ (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 60%)

Nu e de mirare că Fecioara are un asemenea procent. Și nu are legătură neapărat cu Valentine’s Day. Fecioarele în general se îndrăgostesc și dezîndrăgostesc foarte repede de cei din jur.

LOCUL 1: PEȘTI (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 65%)

La fel ca și Fecioarele, Peștii sunt receptivi la orice gest din partea celuilalt, și pot cădea ușor în plasa iubirii. Ziua de 14 Februarie este una foarte sensibilă pentru aceștia, îndrăgostindu-se mai ușor de cineva decât în restul anului. Dar, atenție! Sentimentul de îndrăgosteală poate fi confundat cu o nevoie de natură fizică, în mod strict.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Află dacă ai noroc! Topul zodiilor care au şanse să îşi găsească jumătatea de Ziua Îndrăgostiţilor