Antena Meniu Search
x

Alţi doi părinţi români şi-au pierdut copiii în Norvegia

Cazul Bodnariu e un fenomen! Alţi doi părinţi români şi-au pierdut copiii în Norvegia

Vezi și

Cazul Bodnariu e un fenomen! Alţi doi părinţi români şi-au pierdut copiii în Norvegia. Mihaela şi Dumitru Nan se luptă de patru luni să-şi aducă înapoi acasă fetiţa şi băiatul.

Le-au fost smulşi din braţe de autorităţi, după ce au fost acuzaţi de rele tratamente, la fel ca soţii Bodnariu. Pentru ei, Guvernul a făcut apel la autorităţile din Oslo, iar Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au iniţiat o petiţie către regele Norvegiei, semnată deja de 70 de mii de oameni.

De două luni, tânjeşte după cei cinci copii ai săi. Patru fete şi un băiat, ţinuţi captivi printre străini. Şi îndepărtaţi, pe zi ce trece, de părinţii lor.

Marius şi Ruth au rămas fără cei cinci copii în noiembrie. Autorităţile din Norvegia i-au luat din braţele părinţilor, pe motive religioase, spun ei. Fără o anchetă socială.Drama lor a devenit drama unei ţări. poze proteste Mii de români au cerut, în stradă, dreptate pentru familia Bodnariu.Iar pe internet, zeci de mii de oameni au răspuns apelului făcut de Mihai Gâdea şi Adrian Ursu. Ei au iniţiat o petiţie către regele Norvegiei, prin care îi cer să le înapoieze părinţilor copiii luaţi abuziv.

Toţi cei cinci copii ai soţilor Bodnariu erau cetăţeni norvegieni. Din decembrie, au obţinut cetăţenia română. Nu e însă o garanţie că vor fi redaţi familiei.

29.58 În 98% din cazuri, copiii nu mai revin în familie. Au existat însă şi cazuri în care copiii luaţi de acasă s-au întors până la urmă în braţele părinţilor. Soluţii există. Este speranţa de care se agaţă acum şi Marius Bodnariu. Alţi cinci copii români în sânge şi în acte au fost luaţi de autorităţile din Norvegia în 2012. De atunci, părinţii lor se luptă să-i recupereze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Alţi doi părinţi români şi-au pierdut copiii în Norvegia