Antena Meniu Search
x

Video Anchetă la IPJ Timiş, după ce poliţiştii au încercat să-şi acopere un coleg care a urcat băut la volan. "Păi aşteaptă să-i treacă că i-au adus apă, că sunt învăţaţi cu manevra"

Poliţiştii s-au trezit în al 12-lea ceas şi fac anchetă în cazul ofiţerului băut din Lugoj, filmat în timp ce încerca să fugă de la locul accidentului. După ce i-au găsit scuze, acum cercetează dacă nu cumva, chiar a încercat să se sustragă. Şi colegii care ar fi încercat să-l acopere sunt anchetaţi.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.07.2021, 20:14

Vezi și

"- Cât mai stăm aici ca să sufle şi el în etilotest?

- Până îi trece alcoolemia. 

 - Mai stăm mult?

- Păi aşteaptă să-i treacă că i-au adus apă, că sunt învăţaţi cu manevra". 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii i-au pus fiola doar şoferului acestei maşini, dar au întârziat să-l testeze şi pe colegul lor, ofiţer la Poliţia Judiciară, aflat la volanul celeilalte maşini. Imaginile au fost filmate de fratele şoferului. Acesta susţine că poliţiştii veniţi să sesizeze tamponarea au încercat să-l scape basma curată pe ofiţer.

Ioan Ștefan Bota, fratele şoferului: "Fratele meu a suflat în etilotest chiar în spatele maşinii ofiţerului. Judiciaristul s-a încuiat în maşină şi n-a vrut să sufle absolut deloc în etilotest".

A încercat să fugă de la locul accidentului

Deşi nu era vinovat, poliţistul ar fi încercat să fugă de la locul accidentului. "A zis că el pleacă. Am reuşit să-l blochez". 

Ioan Ștefan Bota, fratele şoferului: "A stat lângă maşină până când i-au venit colegii. Când i-au venit colegii, a fost învăţat de ei să se urce în maşină, să stea". 

-  Îmi daţi vă rog pace că mi s-a făcut rău de cum vă comportaţi cu mine. 

- Suflă în etilotest, băutule care eşti!

- Mă simt ameninţat! Lăsaţi-mă că mi-e rău!

- Ţi-e rău de la alcool! 

- Lăsaţi-mă că mă simt ameninţat! Gata! Terminaţi odată!

- Uite că fuge acasă. Nu se poate aşa ceva! Ce e cu vrăjeala asta.

- Nu pune mâna pe mine! 

Reporter- Ioan Ștefan Bota, fratele şoferului: "A încercat cineva să-l oprească dintre oamenii legii, să nu plece de la locul accidentului?

- Niciunul.

- Din contră, mai încolo l-au escortat ca să n-ajung eu lângă el".

Iulia Pop, reporter Observator: "Imediat după accident, această stradă a fost complet închisă de poliţişti şi aparent era vorba de o tamponare banală. Iniţial, IPJ Timiş a transmis că ofiţerul a părăsit locul accidentului, doar ca  să meargă să informeze organele abilitate. Doar că organele abilitate, şi vorbesc aici de echipaje de la Poliţia Rutieră, Judiciar şi Criminalistică erau deja la faţa locului".

Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiş: "Cercetările au fost extinse şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului. Se află în desfăşurare verificări pe linie disciplinară". 

Ofiţerul a fost testat abia la secţia de poliţie. Rezultatul a fost de 0.19 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Anchetă la IPJ Timiş, după ce poliţiştii au încercat să-şi acopere un coleg care a urcat băut la volan. "Păi aşteaptă să-i treacă că i-au adus apă, că sunt învăţaţi cu manevra"