Antena Meniu Search
x

Video Ca-n filmele de comedie: un poliţist băut din Timiş a fugit de colegii lui. Şefii îl apără: mergea spre secţie, nu spre casă

În Timiş poliţiştii fug ... de poliţie. Un agent aflat în timpul liber a fugit de la locul accidentului, după ce un şofer i-a lovit maşina. A şi refuzat să fie testat cu aparatul etilotest în acel moment. Ulterior, rezultatul a arătat că băuse. Culmea, în drumul lui spre casă pare că poliţistul este escortat de colegii lui trimişi în teren. Şefii lui transmit acum că de fapt agentul voia să meargă spre poliţie, nu spre propria casă.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 11.07.2021, 19:29

Vezi și

S-a întâmplat în Lugoj. Maşina unui poliţist din cadrul IPJ Timiş a fost lovită din spate de un alt şofer. Poliţistul ar fi încercat să fugă de la faţa locului astfel că fratele celuilalt şofer l-a blocat în trafic. În imaginile surprinse de unul dintre fraţi se vede cum poliţistul stă minute bune în maşină şi refuză să fie testat cu aparatul etilotest. Iar poliţiştii veniţi la sesizare, în loc să insiste cu etilotestul, par că mai degrabă îşi păzesc colegul.

"I-a adus o sticlă cu apă care s-a văzut că era desfăcută dinainte de a se urca în maşină şi în care probabil au pus ceva ca să îi taie din alcoolemie", a declarat fratele şoferului implicat. În timp ce îi acuză pe cei doi fraţi că-l hărţuiesc, poliţistul spune că-i este rău şi continuă să evite testarea alcoolemiei. Poliţistul era în timpul liber, iar accidentul a avut loc la doar 500 de metri de casa lui. Se îndreaptă spre locuinţă, iar când se apropie, începe să fugă. Colegul lui nu-l opreşte.

Şefii lui par să fi văzut cu totul altceva. "Poliţistul s-a deplasat la secţia de poliţie pentru că accidentul a fost o tamponare şi a dorit să informeze organele abilitate cu privire la acest aspect", a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Doar că organele abilitate erau deja acolo cu el. În acelaşi timp, autorităţile recunosc că poliţistul avea o alcoolemie  de 0,19 la mie, alcool în aerul expirat, după ce ar fi fost testat la sediul poliţiei. A rămas fără permis pentru 90 de zile. În paralel s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ca-n filmele de comedie: un poliţist băut din Timiş a fugit de colegii lui. Şefii îl apără: mergea spre secţie, nu spre casă