Antena Meniu Search
x

Aristică, lăcătuşul-proxenet din Gorj, furnizor de ”fetițe”

Aristică, lăcătuşul-proxenet din Gorj, e după gratii. Dar în fişa de pontaj apare că-i la muncă. Şefii lui au uitat că angajatul pe care-l protejau e în arest şi au continuat să bifeze pentru el.

Vezi și

Aristică. Proxenet de serviciu. Până vineri. Atunci, mascaţii l-au ridicat de acasă. Dar şefii lui, acuzaţi că l-ar fi acoperit în schimbul favorurilor sexuale, au uitat că nu trebuie să-l mai protejeze.Inspectorii trimişi în control de şefii complexului energetic au tras linie: trei ingineri şi trei maiştri riscă DIRECT concedierea.

Alţi şase colegi de-ai lăcătuşului-proxenet Aristică vor primi bani mai puţini la salariu, nu una, ci mai multe luni la rând. Printre ei, şi directorul general al Unităţii Miniere de Carieră Roşiuţa. Cel care se jura ieri în faţa echipei Observator că nu are nicio treabă cu Aristică.

Aristică, însă, ar fi avut grijă de viaţa intimă a superiorilor. Le-ar fi livrat tinere dispuse să ofere servicii sexuale. La schimb, şefii treceau cu vederea lipsa lui de la muncă. Şi pontau în locul lui Aristică. Acum, pontează la capitolul explicaţii în. ceaţă.

Aristică lucra doar noaptea. Anchetorii susţin că îndeosebi în cluburi, de unde îşi alegea fetele. Nu îl interesa că unele abia treceau de 14 ani. În vară, şi-ar fi mutat sediul de racolare pe litoral. Tot pe banii statului. A fost trimis în concediu cu bilet de odihnă.

Ca să nu fie concediat odată ce a fost arestat, superiorii au încercat să-i introducă printre acte chiar o cerere de. concediu.Lăcătuşul proxenet e acum după gratii. Preventiv. Cel puţin până la sfârşitul luni 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Aristică, lăcătuşul-proxenet din Gorj, furnizor de ”fetițe”