Antena Meniu Search
x

Poliţiştii din Titu sunt anchetaţi după crima de la coafor. Tânăra ucisă de fostul concubin nu a fost protejată de oamenii legii

Atacul militarului de la coaforul din Titu deschide o cutie a Pandorei în Poliţie! Sunt anchetaţi chiar oamenii legii.

Vezi și

Atacul militarului de la coaforul din Titu deschide o cutie a Pandorei în Poliţie! Sunt anchetaţi chiar oamenii legii, după ce fosta soţie a subofiţerului Florin Oprea a reclamat că nu i-au luat în serios plângerile. Şi rudele Alexandrei Marin, tânăra de 25 de ani ucisă, fac mărturii şocante. Militarul ar fi fost protejat de poliţişti, chiar şi atunci când a mai încercat să-i ia viaţa. Ultima tentativă a fost în urmă cu doar două luni. 

Alexandra a murit la doi paşi de tatăl său. Nicolae Marin intrase în supermarketul de lângă coafor pentru a face cumpărături. De acolo, a auzit ţipetele de groază ale martorilor: "Asta mă urmăreşte toată viaţa. Deci ea a fost acolo şi eu aici, la 30, 40 de metri. M-am dus cu ea să-şi facă unghiile acolo."

Militarul Florin Oprea a lovit, stăpânit de furie şi gelozie. Şi nu a fost prima dată când a încercat să o ucidă. La ultima tentativă, din urmă cu două luni, a fost oprit de jandarmi. 

Atunci, subofiţerul a scăpat doar cu o amendă pentru loviri şi injurii. Iar bătăile au continuat. Poliţiştii din Titu sunt acum anchetaţi de Biroul de Control Intern, după ce şi fosta soţie a militarului i-a acuzat că nu i-au luat în serios plângerile. 

Oficial, la Poliţie nu există nicio plângere înregistrată. Şi totuşi, din certificatul medico-legal al femeii reiese că a fost conduă la spital chiar de către un reprezentant al Poliţiei. 

În România, nici legea nu este de partea victimelor violenţei domestice. Agresorii nu pot fi cercetaţi penal decât dacă victima depune plângere împotriva lor. Dar, de frică, cele mai multe refuză să sesizeze autorităţile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii din Titu sunt anchetaţi după crima de la coafor. Tânăra ucisă de fostul concubin nu a fost protejată de oamenii legii