Antena Meniu Search
x

Tragedie în Brăila. Doi pensionari au pierit în incendiul devastator care le-a mistuit locuința

Sfârșit cumplit pentru un cuplu de pensionari din județul Brăila. Cei doi bătrâni au pierit în incendiul devastator care le-a mistuit locuința.

Vezi și

Sfârșit cumplit pentru un cuplu de pensionari din județul Brăila. Cei doi bătrâni au pierit în incendiul devastator care le-a mistuit locuința.

Flăcările mari i-au alertat imediat pe vecinii pensionarilor. Dar şi pe băiatul lor, care locuieşte în aceeaşi gospodărie.

Oamenii au încercat să stingă chiar ei văpaia până să vină pompierii, dar nu au reuşit.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale. Dar nu au putut să îi mai salveze pe bătrâni. Incendiul ar fi pornit de la o lumânare lăsată aprinsă, care a aprins totul în jur. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul care a încercat să-şi salveze părinţii s-a ales cu arsuri pe faţă din cauza focului puternic. A ajuns la spital pentru îngrijiri medicale dar viaţa nu îi este pusă în pericol.

Trupurile fără viaţă ale părinţilor, în vârstă de 78, respectiv 76 de ani, au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. 

Familia bătrânilor se pregăteşte acum de înmormântare. Pompierii au deschis o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Tragedie în Brăila. Doi pensionari au pierit în incendiul devastator care le-a mistuit locuința