Antena Meniu Search
x

Ana, o tânără de 18 ani din Bârlad, A MURIT într-o GROZAVĂ SUFERINȚĂ, după ce medicii i-au spus că n-are nimic, e alintată și au trimis-o acasă

Avea o tumoare pe creier şi dureri crunte, dar medicii i-au spus că e alintată. Ana, o adolescentă de 18 ani, bursieră la un Colegiu din Bârlad, a cerut ajutorul medicilor de la spitalul din oraş.

Vezi și

Avea o tumoare pe creier şi dureri crunte, dar medicii i-au spus că e alintată. Ana, o adolescentă de 18 ani, bursieră la un Colegiu din Bârlad, a cerut ajutorul medicilor de la spitalul din oraş.

Iar doctorii i-au dat pastile şi au trimis-o acasă. Peste două săptămâni, o ambulanţă a adus-o pe Ana în stop cardio-respirator la acelaşi spital. A fost prea târziu pentru orice intervenţie. 

"O asistentă i-a spus: "N-ai nimic, te alinţi!" Aşa mi-a spus Ana: "Mamă, ne lasă să murim mamă!" Numai aşa spunea fata." Iar Ana a murit. La două săptămâni de când un medic de la spitalul din Bârlad a trimis-o acasă, doar cu pastile pentru greaţă. Durerile de cap de care se plângea copila au fost pentru omul în halat alb, angajat să salveze vieţi, un răsfăţ. În opinia lui, Ana se plângea de dureri pentru că era ALINTATĂ.  

Ana absolvise cu medie mare Colegiul Tehnic din Bârlad. Era mândria părinţilor şi a celor opt fraţi. A susţinut chiar două probe, la examenul de bacalaureat, deşi se simţea tot mai rău. În noaptea în care s-a întors la cameră de gardă a aceluiaşi spital din Bârlad intrase deja în stop cardio-respirator. Prietenul ei chemase ambulanţa. 

Pe acelaşi subiect

Abia după ce s-a stins, părinţii au aflat că pe fiica lor ar fi ucis-o o tumoare pe creier. Niciun medic, însă, nu s-a gândit să investigheze de unde venea durerea insuportabilă de care se plângea fata de câteva săptămâni. 

Medicul de gardă sub ochii căruia s-a stins Ana a alertat poliţia. Moartea fetei e anchetată drept ucidere din culpă. 

Fără lacrimi au rămas mai multe familii care au pierdut pe cineva drag la spitalul din Bârlad. În urmă cu aproape doi ani, Ştefănuţ a fost trimis acasă, la fel ca Ana, medicii crezând că băiatul de 10 ani are doar o indigestie. 

Băiatul a murit câteva zile mai târziu de meningită. Pentru toţi copiii care ar trebui să găsească salvarea în mânile medicilor de la Bârlad, familia Anei va cere dreptate în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ana, o tânără de 18 ani din Bârlad, A MURIT într-o GROZAVĂ SUFERINȚĂ, după ce medicii i-au spus că n-are nimic, e alintată și au trimis-o acasă