Antena Meniu Search
x

Bărbaţii care au ucis un gălăţean în stradă sunt încă liberi

Atac barbar filmat pe o stradă din Galaţi. Un bărbat de 41 de ani a fost ucis în mai puţin de un minut de patru agresori! Camerele de supraveghere au surprins scenele şocante. Potrivit rudelor, bărbatul a fost trezit din somn să-şi salveze ginerele prins în mijlocul agresorilor.

de Redactia Observator

la 24.05.2019, 20:39

Vezi și

Atac barbar filmat pe o stradă din Galaţi. Un bărbat de 41 de ani a fost ucis în mai puţin de un minut de patru agresori! Camerele de supraveghere au surprins scenele şocante. Potrivit rudelor, bărbatul a fost trezit din somn să-şi salveze ginerele prins în mijlocul agresorilor. Şi-a găsit sfârşitul în mijlocul străzii, după ce a fost înjunghiat şi bătut cu sălbăticie. Poliţia este în alertă - ucigaşii sunt încă în libertate.

Ora 2 şi 52 de minute dimineaţa. Camerele de supraveghere montate pe o stradă din Galaţi surprind scene de o violenţă extremă.

Bărbatul ucis în stradă intervenise pentru a-şi salva ginerele

În plină stradă, un băbat este ucis în 20 de secunde. Într-un atac înfiorător, cu bâte şi cuţite. În imagini se vede cum patru agresori înarmaţi se năpustesc asupra bărbatului. Îl înjunghie şi apoi în lovesc cu bestialitate.

Naşa victimei spune că "am înţeles că s-a luat cineva de ginerele lui. S-au auzit ţipete, el a ieşit din casă şi a vrut să vadă ce e. A căzut total nevinovat. El dormea şi din somn l-au trezit".

Bărbatul a mai supravieţuit doar câteva secunde, în timp ce ucigaşii lui s-au făcut nevăzuţi. Ginerele a sunat la 112, dar la sosirea medicilor, bărbatul era deja în stop cardiorespirator. Salvatorii l-au resuscitat minute în şir, pe trotuar, într-o baltă de sânge. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacul sălbatic a dat alarma în tot judeţul. Poliţiştii au un cerc de suspecţi, dar încă nu i-au prins pe cei care apar în imagini. Deocamdată, au stabilit că doar unul se face vinovat de crimă. Este vorba de cel care l-a înjunghiat cu un cuţit pe care l-a scos din geacă. Ceilalţi sunt complici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bărbaţii care au ucis un gălăţean în stradă sunt încă liberi