Antena Meniu Search
x

Bătaia de la Nana a declanşat ancheta

Încă un scandal uriaş marca Nana! De data aceasta, o bătrână revoltată că politicienii au pus stăpânire pe comuna ei a fost lovită şi trântită la pământ.

Vezi și

 Încă un scandal uriaş marca Nana! De data aceasta, o bătrână revoltată că politicienii au pus stăpânire pe comuna ei a fost lovită şi trântită la pământ, chiar când Elena Udrea era în vizită politică în deja celebra localitate din Călăraşi.

Chiar unul dintre organizatorii vizitei a agresat-o. Şi, la câţiva paşi, un lider al Mişcării Populare a asistat amuzat la scenă. Cel care a dat şi a înjurat este membru PDL eliberat recent din inchisoare. Când a văzut ca a fost fimat, individul ne-a ameninţat cameramanul care a surprins incidentul. Poliţia a pornit ancheta, iar individul e deja cercetat penal.

A pus-o la pământ şi a lovit-o! Cu evidentă intenţie, căci s-a repezit asupra victimei! Asta în timp ce zece bărbaţi privesc nepăsători la umilirea femeii. Ba chiar stau scut ca obiectul camerei de filmat să nu mai înregistreze scena.

Femeia încerca să ajungă la Elena Udrea, care inaugura parcul din comuna Nana. Şi să-i spună despre pământul care i-ar fi fost luat cu forţa. Bătăuşul este Ştefan zis Fane Fileaţă, membru de partid la democrat-liberali. Abia eliberat din închisoare sub control judiciar, după ce a furat peste 40 de tone de fier vechi dintr-o mină din Rovinari.

În imaginile de la Nana, apare şi Dragoş Coman, preşedinte filialei Călăraşi a Partidului Mişcarea Populară. Lângă el, deputatul PMP de Călăraşi, Marin Anton. Amândoi zâmbesc la umilirea bărânei şi la agresarea colegului nostru.

Bătăuşul ar fi încercat să cumpere tăcerea victimei. Femeia a ajuns azi şi la primărie. Să-şi ceară din nou pământul moştenit din familie, dar, atenţie, aproape de lotul cumpărat de Ioana Băsescu.

Femeia se teme acum de răzbunarea celor care ieri au vrut să o calce în picioare. Fane Fileaţă este încă liber. Ca să scape de întrebările presei, şi-a luat azi familia şi a plecat de acasă. Poliţia însă a pornit ancheta, iar atacatorul riscă să ajungă în scurtă vreme după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bătaia de la Nana a declanşat ancheta