Antena Meniu Search
x

Bărbat din Alexandria, făcut K.O. de un tânăr pe care l-a pălmuit pentru că vorbea prea tare (video)

Un bărbat de 65 de ani a fost pus la pământ de un tânăr în vârstă de 15 ani. Deşi a sunat la 112 şi a susţinut că el a fost cel atacat, prietenii minorului le-au arătat poliţiştilor mai multe înregistrări video din care reiese că victima era de fapt agresor.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 16.07.2020, 17:27

Bărbat din Alexandria, făcut K.O. de un tânăr pe care l-a pălmuit pentru că vorbea prea tare Vezi și
  • Bărbatul era deranjat de zgomotul pe care mai mulți tineri îl făceau
  • Soția bărbatului agresor a sunat la 112 și a solicitat salvarea și poliția

Scandalul a avut loc într-un cartier din Alexandria, Teleorman. Un bătrân deranjat de zgomotul făcut de mai mulţi tineri a vrut să îşi facă singur dreptate.

Un tânăr i-a spus că au dreptul şi ei să stea la aer şi să vorbească între ei, că nu este cimitir să facă linişte. Replica l-a deranjat pe bărbat, care l-a plesnit pe băiat.

Câteva vorbe grele mai târziu, după momente în care băiatul a încercat să evite conflictul, acesta a ripostat şi l-a doborât la pământ pe bărbatul de 65 de ani.

Soția bărbatului a sunat la 112 şi a solicitat salvarea şi poliţia.

Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, în care un bărbat lovește un minor, Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J. Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 21:00, Poliția Municiliului Alexandria a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că soțul ei a fost agresat fizic de către o persoană minoră necunoscută.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoanele implicate în altercație, un bărbat în vârstă de 65 de ani și un minor în vârstă de 15 ani. Se pare că, pe fondul unor discuții contradictorii, minorul ar fi fost lovit de către bărbat, ar fi ripostat, după care a plecat din parcul unde s-a produs incidentul.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, deși ambele părți și-au rezervat dreptul de a formula plângere în acest sens.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de ambulanță, solicitat în vederea acordării de îngrijiri medicale bărbatului, acesta refuzând transportarea la spital.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, se arată în comunicatul poliției.

Material realizat cu informații obținute de reporterul Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Alexandria, făcut K.O. de un tânăr pe care l-a pălmuit pentru că vorbea prea tare (video)