Antena Meniu Search
x

Bataie cu bâte într-o sala de jocuri!

O sală de jocuri s-a transformat peste noapte într-un ring de luptă. La început s-au folosit pumnii, dar cel învins s-a întors pentru revanşă cu o bâtă în mână.

Vezi și

Şi a plecat abia după ce şi-a lăsat adversarul inconştient pe podea.

Atenţie! Imaginile VIDEO pot afecta emoţional!

Cu numai câteva minute inainte să fie devastat localul, nimic nu anunţa ce avea să urmeze. Trei amici îşi încearcă norocul la un aparat şi glumesc. 

Un alt bărbat le tulbură însă distracţia. 

După ce-l trage din faţa aparatului pe rivalul său, îi reproşează că s-a luat de un prieten. Şi începe să-l lovească.

Apoi îşi dă jos vesta şi se pregăteşte de o bătaie în toată regula. Dar adversarul său se întoarce şi pleacă furios. Îi promite însă că se va răzbuna.

12 minute mai târziu se întoarce să-şi onoreze promisiunea. Cu o bâtă în mână. După un schimb scurt de replici începe să lovească.

Victima se prăbuşteşte sub masa, dar agresorul continuă să lovească.

Niciun client nu-l ajută pe bărbatul întins pe podea. Barmanul se apropie de el, dar în loc să vadă cum se simte, ridică un scaun şi începe să şteargă masa.

Victima şi-a revenit în mâinile medicilor. Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape două luni, dar agresorul este încă liber.

Asta deşi bărbatul pe care l-a bătut a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale. Omul se teme acum pentru siguranţa sa şi a familiei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bataie cu bâte într-o sala de jocuri!