Antena Meniu Search
x

Becali, sancţionat! Nu mai poate primi vizite şi pachete timp de o lună. Motivul?!

Gigi Becali a fost sancţionat de o comisie a Penitenciarului Poarta Albă după ce a dat declaraţii presei în timpul permisiei de 24 de ore

Gigi Becali a fost sancţionat de o comisie a Penitenciarului Poarta Albă după ce a dat declaraţii presei în timpul permisiei de 24 de ore

Sancţiunea a fost contestată, potrivit avocatului său, la judecătorul delegat din penitenciar. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, spune că în data de 14 mai a fost declanşată procedura disciplinară în cazul lui Gigi Becali, pentru intervenţia în cadrul unei emisiuni televizate şi pentru comportamentul din perioada permisiunii din penitenciar, când a dat mai multe interviuri presei.

"A făcut plângere care suspendă executarea sancţiunilor. Am atacat la judecătorul delegat, iar dacă hotărârea va fi nefavorabilă o vom ataca în instanţă. Pentru moment, plângerea suspendă executarea sancţiunilor, astfel că el poate primi în continuare pachete şi vizite", spune Bogdan Vlad.

Potrivit acestuia, faptul că Gigi Becali a fost sancţionat pentru că a vorbit cu presa este "inadmisibil şi aburd". "A fost sancţionat pentru că a vorbit cu presa. Este inadmisibil, pentru că dreptul de a putea contacta mass-media este garantat prin lege. Niciun deţinut nu poate fi sancţionat pentru că ia contact cu presa. Administraţia fiecărui penitenciar are obligaţia să faciliteze contactul deţinutului cu presa, nu să-l obstrucţioneze. Sancţiunea este realmente absurdă", a mai declarat avocatul, conform Mediafax.

Becali a avut o permisie de 24 de ore, el declarând la revenirea în unitatea de detenţie că a fost acasă, şi-a liniştit familia că este sănătos, nu este "chelios, bătrân sau slăbit". Permisia i-a fost acordatăîn urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Becali, sancţionat! Nu mai poate primi vizite şi pachete timp de o lună. Motivul?!