Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Boala l-a făcut pe un poliţist din Braşov să-şi ia viaţa

Gândul că ar putea deveni o povară pentru familia sa l-ar fi determinat pe un comisar şef din Braşov să-şi ia viaţa. S-a luptat ani buni cu o boală gravă şi a reuşit s-o învingă, dar de curând medicii i-au spus că trebuie să înceapă tratamentul din nou. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru omul legii

de Redactia Observator

la 28.11.2015 , 08:53

Gândul că ar putea deveni o povară pentru familia sa l-ar fi determinat pe un comisar şef din Braşov să-şi ia viaţa. S-a luptat ani buni cu o boală gravă şi a reuşit s-o învingă, dar de curând medicii i-au spus că trebuie să înceapă tratamentul din nou.  Vestea a căzut ca un trăsnet pentru omul legii

Comisarul-şef Cornel Zaharia lupta de mulţi ani cu o boală nemiloasă. Un cancer la colon care în 2009, spun apropiaţii, îl obligase să renunţe la munca de teren.

După tratamente chinuitoare, poliţistul reuşise să învingă boala. Dar de curând medicii i-au spus că a recidivat cancerul. Mai agresiv!

Vezi și

Ieri poliţistul a aşteptat să rămână singur în casă. A scris o scrisoare în care le-a explicat soţiei şi copilului lor că nu suportă să devină o povară.

O rudă l-a găsit inconştient pe poliţist şi a chemat ambulanţa. Omul legii nu a mai putut fi salvat însă. S-a stins după câteva ore la spitalul judeţean din Braşov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Boala l-a făcut pe un poliţist din Braşov să-şi ia viaţa