Antena Meniu Search
x

Bolnava de cancer, o asistenta medicala din Targu-Jiu s-a sinucis!

A ales moartea desi avea doar 37 de ani, era mama unei fetite de trei, iar meseria sa era sa apere viata. Bolnava de cancer, o asistenta medicala din Targu-Jiu si-a curmat viata in curtea casei, fara sa lase vreun bilet celor dragi

Vezi și

La 37 de ani, Lavinia, o asistenta medicala din Targu-Jiu a refuzat sa mai traiasca din cauza unui cancer la san pe care medicii i l-au descoperit acum cateva luni.

Avea si o fetita de trei ani si jumatate pe care o crestea singura, dupa divortul de sot. De copil va avea grija acum bunicul. Barbatul si-a chemat imediat ginerele, pe tatal femeii. Au taiat funia de care era spanzurata tanara si au sunat la ambulanta. "Nu s-a mai putut face nimic. S-au chemat organele de politie si medicina legala", a declarat directorul ambulantei din Gorj. Mai mult, "Nu a fost indentificat vreun inscris care sa justifice gestul", a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Femeia ar fi fost coplesita de boala, de divort si de lipsa banilor. Urma un tratament foarte scump pentru cancer si nu mai avea bani nici pentru casa pe care o construia. Colegii de la spital sunt socati. Stiau de boala Laviniei, dar nu credeau ca si psihic ea era la pamant.

In Romania, zece femei sunt diagnosticate cu cancer mamar in fiecare zi. Doua pierd lupta cu viata. Suntem pe primul loc in topul tarilor europene cu cea mai ridicata mortalitate provocata de cancerul la san. Si pentru ca nu avem destui specialisti care sa trateze fizic si psihic bolnavele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bolnava de cancer, o asistenta medicala din Targu-Jiu s-a sinucis!