Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea e acuzat de trei infracţiuni şi un prejudiciu de peste 20 de milioane de euro

Cinci capete de acuzare formulate pe numele lui Liviu Dragnea. Preşedintele PSD a aflat că este suspect într-un nou dosar DNA. Al treilea.

Vezi și

Cinci capete de acuzare formulate pe numele lui Liviu Dragnea. Preşedintele PSD a aflat că este suspect într-un nou dosar DNA. Al treilea. Este acuzat de abuz în serviciu, dar şi fraudă din bani europeni şi constituire de grup infracţional organizat, care ar funcţiona şi astăzi. Foşti colegi de liceu, dar şi alţi apropiaţi ar fi condus celebra firmă Tel Drum în numele lui. Dragnea venea cu informaţiile, susţin procurorii. Pentru ca firma să câştige mereu contracte din bani publici. Primit în aplauzele susţinătorilor, la DNA, Dragnea s-a apărat abia mai târziu. De la Parlament. Neagă orice acuzaţie.

Cinci capete de acuzare, trei infracţiuni şi un prejudiciu uriaş. Numărul 1 în PSD este acuzat de constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi fraudă cu bani europeni.

Liviu Dragnea a aflat de noul dosar la ora 9. În aplazele zecilor de susţinători veniţi în faţa parchetului, printre care mai mulţi parlamentari social democraţi, preşedintele PSD a urcat treptele DNA, flancat de jandarmi.  

O jumătate de oră mai târziu, la ieşire, a păstrat din nou tăcerea. Procurorul care instrumenteză dosarul, o tânără originară din Teleorman, vorbeşte însă despre un grup infracţional organizat care funcţionează şi astăzi, la fel ca acum 16 ani, când a fost iniţiat. Totul ar fi început cu privatizarea TelDrum. 

Este primul dosar în care numele lui Dragnea este legat de Tel Drum. 

Ancheta abia acum a explodat. Foşti colegi de liceu ai lui Liviu Dragnea se află pe lista suspecţilor. Prejudiciu estimat depăşeşte 100 de milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Liviu Dragnea e acuzat de trei infracţiuni şi un prejudiciu de peste 20 de milioane de euro