Antena Meniu Search
x

Noi proteste pe drumul european 85, la Iaşi, unde circulaţia a fost blocată zeci de minute

Aproximativ 30 de oameni au protestat pe Drumul European 85, la intrarea în Iaşi dinspre Târgu Frumos!

Vezi și

Aproximativ 30 de oameni au protestat pe Drumul European 85, la intrarea în Iaşi dinspre Târgu Frumos! Au făcut asta, pentru că sunt disperaţi din cauză că pe trecerile de pietoni din Valea Lupului sunt foarte multe accidente locale. Protestatarii solicită autorităţilor să facă pasarele, astfel încât pietonii să fie în siguranţă.

De la copii până la bătrâni, toţi au protestat faţă de nesiguranţa pietonilor în trafic. Au traversat drumul intens circulat de zeci de ori şi au blocat maşinile care au format o coloană lungă. Asta până când au apărut poliţiştii care au dirijat circulaţia.

Oamenii au vrut să se facă auziţi în faţa autorităţilor şi au avut pancarte cu mesaje prin care cereau pasarele. Pe Drumul European 85 ar fi nevoie de cel puţin trei pasarele, spun oamenii. Şi pentru siguranţa lor şi pentru fluidizarea traficului. 

Protestatarii s-au mobilizat după ce în urmă cu câteva zile o asistentă de la spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași a fost izbită puternic de o maşină condusă de un şofer începător. Femeia a murit în urma impactului. Un protest similar a mai avut loc pe 30 mai, după ce un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Noi proteste pe drumul european 85, la Iaşi, unde circulaţia a fost blocată zeci de minute