Antena Meniu Search
x

Ciocolata de lux, preferată de Paște

Românii şi-au rafinat gusturile în materie de dulciuri, iar asta se vede cel mai bine în apropierea sărbătorilor!

Vezi și

Românii şi-au rafinat gusturile în materie de dulciuri, iar asta se vede cel mai bine în apropierea sărbătorilor! Ciocolata belgiană, franţuzească sau chiar telegramele dulci au luat locul clasicelor tablete de ciocolată.

În ultimii ani, românii sunt din ce în ce mai selectivi atunci când vine vorba despre mâncare. Aşa că, de Paşte, tableta tradiţională de ciocolată este înlocuită cu sortimente internaţionale. În magazinele de lux din Capitală, iepuraşii de Paşte arată complet diferit.

Şi oul de Paşte a trecut la nivelul următor anul acesta. Se caută cele care imită celebrele Faberge, adevărate bijuterii de pe vremea imperiului ţarist. 

În judeţul Sibiu, ciocolatierii din Cisnădie au creat o figurină care aduce laolaltă şi oul, şi iepuraşul. 

Pe acelaşi subiect

Un ou uriaş are şi un preţ pe măsură. Costă 1.200 de lei, însă o singură persoană se poate înfrupta din el timp de doi ani, dacă respectă cantitatea recomandată de 10 grame pe zi. Cei care vor să împartă dulciurile şi cu alţii pot alege cadouri personalizate. 

Oferte există şi pentru cei mai pretenţioşi.

Dulciurile create manual costă de la 50 de lei şi pot ajunge până la 200 de lei pentru o singură figurină. În ciuda preţului ridicat, comercianţii au înregistrat deja chiar şi câteva sute de comenzi într-o singură zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ciocolata de lux, preferată de Paște