Antena Meniu Search
x

Poliția îl caută pe clientul unui magazin din Timișoara care a pierdut un plic cu 30.000 de euro

Poliţia din Timişoara are o mare problemă: îl caută pe cel care a pierdut într-un supermarket un plic cu 30 de mii de euro. Pentru că toata lumea are maşti, posibilii păgubiţi nu pot să fie recunoscuţi. 

de Redactia Observator

la 08.05.2020, 22:28

Vezi și
  • Plicul cu bani ar fi fost găsit de un agent de securitate.
  • Agentul va fi recompensat pentru că a anunțat descoperirea făcută.

Un agent de pază a găsit banii lângă un coş de cumpărături și a sunat imediat la 112. Suma din plic era cât salariul lui pe șase ani.

Daniel Luca, agent de securitate: Bunul care nu-i al tău, nu-i de pus mâna niciodată. Trebuie să fii corect în viaţa asta.

Sunt învăţături trase din familie, iar Daniel a ţinut cont de ele şi în momentul în care s-a trezit cu 30.000 de euro în mână.

Daniel Luca, agent de securitate: Erau două teancuri de hârtii de câte 200 de euro, unul de bancnote de 100 de euro şi unul de bancnote de 50 de euro.

Mica avere era într-un plic rămas prins sub roata unui coş de cumpărături din magazinul unde timişoreanul lucrează ca agent de securitate. Deşi câştigă doar 2.000 de lei pe lună, Daniel nu a vrut să se îmbogăţească din necazul altuia. 

În momentul în care a găsit banii a anunţat-o imediat pe şefa de magazin, iar apoi a sunat la 112.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru gestul lui, Daniel a fost propus angajatul lunii şi va fi recompensat.

Raymond Koncz, şeful lui Daniel: Mai ales pe criza asta, toată lumea s-ar fi gândit, mamă, ce mulţi bani. Mă gândesc că ar fi băgat mâna. Ne bucurăm că el a ales soluţia cea mai bună.

Acum, păgubitul este căutat de poliţişti.

Aurora Voicilă, IPJ Timişoara: Banii au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 3 de Poliţie Timişoara în baza unui proces verbal. Până în acest moment, nimeni nu a reclamat dispariţia unei sume de bani.

Anchetatorii au vizionat şi imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, dar spun că identificarea celui care a pierdut banii este aproape imposibilă pentru că toţi clienţii care apar pe înregistrări purtau măşti de protecţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Poliția îl caută pe clientul unui magazin din Timișoara care a pierdut un plic cu 30.000 de euro