Antena Meniu Search
x

Conducerea ANAF a fost decapitată. Eugen Teodorovici a demis 24 de şefi

Conducerea ANAF a fost decapitată de către ministrul Finanţelor. Eugen Teodorovici a trimis acasă 24 de şefi, iar Ionuţ Mişa va fi noul preşedinte al Fiscului.

Vezi și

Conducerea ANAF a fost decapitată de către ministrul Finanţelor. Eugen Teodorovici a trimis acasă 24 de şefi, iar Ionuţ Mişa va fi noul preşedinte al Fiscului. Schimbările vin după ce Teodorovici s-a declarat nemulţumit de angajaţi, cărora le-a cerut să strângă mai mulţi bani la buget.

Ministrul Finanţelor pare să îl fi reevaluat pe Ionuţ Mişa. După ce a fost unul dintre cei mai mari critici ai lui şi chiar i-a cerut public demisia din fruntea ministerului de Finanţe, acum îl pune pe predecesorul său şef la ANAF. 

Fiscul are o nouă conducere, 24 de şefi au fost demişi. 

Schimbările vin după ce două seri la rând, Eugen Teodorovici i-a ţinut pe directorii din minister peste program, în şedinţe care s-au întins dincolo de miezul nopţii. Motivul? Rezultatele slabe în ceea ce priveşte colectarea taxelor şi impozitelor la bugetul de stat.

Cea mai mare problemă este deficitul bugetar care în primele două luni ale anului a ajuns la 5,4 miliarde de lei. Ministrul dă însă asigurări că suntem încă în graficul asumat de Guvern. 

Nu doar la ANAF au fost demiteri. A mai fost schimbat din funcţie şeful Autorităţii Nationale pentru Protecţia Consumatorilor, Bogdan Pandelică. În locul lui a fost numit Marius Pârvu. Iar la Economie, Transporturi şi Finanţe au fost schimbaţi mai mulţi secretari de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Conducerea ANAF a fost decapitată. Eugen Teodorovici a demis 24 de şefi