Antena Meniu Search
x

Ce au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor pe Litoral, înaintea minivacanţei de Paşte

Dezastru au găsit inspectorii OPC în două restaurante de pe litoral, cu doar o săptămână înainte de sosirea primilor turişti, de Paşte.

Vezi și

Dezastru au găsit inspectorii OPC în două restaurante de pe litoral, cu doar o săptămână înainte de sosirea primilor turişti, de Paşte. Mâncarea se ţinea în condiţii mizere, iar multe dintre alimentele folosite erau expirate. Unul dintre localuri e renumit pentru preţurile mici, chiar şi în plin sezon.

În acest restaurant din Constanţa, produsele care expirau în magazinul aflat la etaj nu erau aruncate, spun autorităţile, ci trimise la cantina aflată la parter. Acolo, ajungeau în farfuriile clienţilor. Explicaţia angajaţilor este halucinantă.

Dar nu era singura problemă. Inspectorii OPC au găsit şi o mizerie de nedescris: friteuze murdare, ulei refolosit de nenumărate ori sau alimente ţinute în recipiente care nu erau curăţate.  Mai mult, mâncarea gătită era depozitată în condiţii insalubre.

Controlul s-a lăsat cu o amendă record: 90 de mii de lei! 

Una din cantine este foarte populară vara, preferată de mulţi turişti pentru preţurile meniurilor pe care le oferă, printre cele mai mici de pe litoral. Odată cu apropierea minivacanţei de Paşte şi 1 Mai, controalele se vor înteţi, spun inspectorii OPC. Anul trecut, într-un congelator dintr-un restaurant din Mamaia, au găsit o raţă cu tot cu pene.

Înainte de control, mai mulţi clienţi s-au plâns de gustul şi aspectul mâncărurilor de acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ce au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor pe Litoral, înaintea minivacanţei de Paşte