Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copiii au pornit la vânătoare de "comori", prin pădurea din Râşnov. Surpriza din interiorul ouălor de Paşte

Iepuraşul de Paşte a fost tare harnic şi le-a pregătit copiilor o mulţime de surprize. La Râşnov, simpaticul urecheat a ascuns trei sute de ouă în pădure. Şi nu orice fel de ouă, ci unele de dinozaur. Micii vânători au zburdat în căutarea lor şi au umplut coşurile. 

de Redactia Observator

la 24.04.2022 , 20:35

Trei sute de ouă de dinozaur a lăsat Iepuraşul prin pădurea din Râşnov. Ascunse bine printre frunze, sub copaci ori în peşteră, ouăle au fost râvnite de sute de copii. Sofia s-a acomodat repede cu atmosfera din teren şi a pornit la vânătoare: "O să mă duc să le caut. Gata, trebuie să fiu concentrată! Credeam că va fi mult mai simplu! Nu mă dau bătută, sunt cea mai tare!" 

Paşte 2022. Vânătoare de ouă ... cu surprize

După minute bune de scotocit, apare şi prada râvnită. Fetiţa scoate ouăle din ascunziş şi le bagă în buzunar: "Primul meu ou! Am găsit un ou!" Micii vânători nu s-au dat bătuţi până nu şi-au umplut coşurile. "Nu a fost greu, le-am găsit la copaci şi prin căsuţă!", spune un copil.

Vezi și

De pe margine, părinţii şi bunicii i-au încurajat. "Am văzut pe Facebook vânătoarea de ouă. Băieţii mei sunt la prima vănătoare, nu mă aşteptam să găsim. Foarte entuziasmaţi", povesteşte un părinte. "Suntem cazaţi în Braşov şi ne plimbăm. Petrecem sărbătorile în aer liber"

Pe acelaşi subiect

Ouăle nu sunt unele obişnuite. Copiii vor avea parte de o surpriză ... mâine. "Se bagă în apă, se lasă cel puţin 24 de ore. Iar din interior va ieşi un pui de dinozaur", explică Dragoş Croitoru

Senzaţii tari în parcurile de aventură

De senzaţii tari s-au bucurat şi oamenii mari în cel mai mare parc de aventură din Europa de Est: s-au dat cu o tiroliană care zboară deasupra apei, şi-au testat îndemânarea pe trasee şi au cucerit copacii uriaşi. "Distracţie câte o oră. Decât să stăm la o terasă, la o cafea ... mai bine facem ceva diferit", este de părere un turist.

"Le oferim 16 trasee cu dificultăţi progresive, tiroliana peste lacul Noua, un panou de căţărat virtual şi tururi cu biciclete electrice", arată Vlad Nimăt. Pentru trei ore de aventură, adulţii plătesc 80 de lei, iar copiii 70 de lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Copiii au pornit la vânătoare de "comori", prin pădurea din Râşnov. Surpriza din interiorul ouălor de Paşte