Antena Meniu Search
x

Video Distracţie de Paşte, la malul mării. Vremea frumoasă i-a dus pe turişti cu gândul la o zi de vară: "Ne-am întors la normalitate"

Cu apa la picioare, nisipul fin şi soarele care a strălucit ca într-o zi de vară perfectă, mii de români s-au bucurat de sărbătoare la malul mării. Vremea i-a răsfăţat, iar valurile au făcut spectacol în larg. Fără griji, fără măşti, fără restricţii, o libertate ... cât marea de mare. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 24.04.2022, 19:24

Vezi și

La mare, vremea s-a dat în spectacol, iar nisipul a fremătat sub tălpile miilor de turişti. Soarele a strălucit ca într-o zi perfectă de vară şi turiştii s-au bucurat de sărbători ca în vremurile de dinainte de pandemie. Fără griji, măşti sau restricţii, turiştii au evadat în faţa mării de un turcoaz absolut. "Ne bucurăm că putem să ieşim în aer liber. Ne-am întors la normalitate", spune un turist. "E mai multă libertate."

Turiştii au petrecut de Paşte la malul mării

Faleza din faţa cazinoului a fost neîncăpătoare pentru marea de turişti. "Ne-am plimbat şi ne-am bucurat de vreme. E cald afară, e frumos, e soare", spun oamenii. "Suntem foarte bucuroşi că am reuşit, în sfârşit, să ne conectăm şi noi cu natura. Urmează să ne băgăm cu picioarele în nisip", mărturiseşte un turist.

Marco şi Ema au venit la mare cu un plan bine stabilit. Vor să se joace în nisip şi să se dea cu trotineta.

Pe acelaşi subiect

Vremea frumoasă i-a scos pe oameni din case

"În Constanţa, astăzi, maxima a fost de 17 grade. Aşa că mulţi au ales să iasă după amiază la o plimbare pe faleză. Vremea va rămâne cel puţin la fel de caldă până la finalul săptămânii", spune Andre Rotaru, reporter Observator.

În Centrul Constanţei a fost o mare petrecere în aer liber. Un DJ s-a asigurat că muzica nu se opreşte nicio clipă, iar petrecăreţii au dansat. Cu o băutură rece în mână, oamenii s-au bucurat de ritm. "Mă bucur foarte mult că pot să mă distrez fără să ţin cont de distanţare sau de mască, să pot să respir", povesteşte unul dintre ei. Cu toţii sunt în aşteptarea unei veri care se anunţă de vis. 

Terase neîncăpătoare în Portul Constanţa

"Dacă ar fi doar puţin mai cald, cu greu ţi-ai putea da seama că nu a început sezonul estival aici, pe litoral. În Portul Constanţa sunt foarte mulţi cei care, după o plimbare pe faleză, au venit la terasele de pe malul apei pentru a lua cina. Atât de mulţi încât, la această oră, cu greu mai găseţti o masă liberă, în special pentru grupurile mai mari de persoane. Şi mai dificil de găsit sunt locurile de parcare", spune Andre Rotaru, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Distracţie de Paşte, la malul mării. Vremea frumoasă i-a dus pe turişti cu gândul la o zi de vară: "Ne-am întors la normalitate"