Antena Meniu Search
x

Copil de 12 ani, lovit la cap de o poartă de fotbal

Un băiat de 12 ani din judeţul Suceava a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit puternic la cap de o poartă de fotbal.

Vezi și

Copilul se juca cu mai mulţi prieteni, pe terenul şcolii unde învaţă, iar când s-a sprijinit de poartă, aceasta a ieşit din pămât şi a căzut peste el. Colegii băiatului au fugit imediat să cheme ajutoare şi câţiva localnici au sunat la 112.

Bara din metal l-a lovit puternic pe băiatul de 12 ani, care s-a prăbuşit imediat la pământ. Colegii lui au crezut, iniţial, că se preface. Abia când s-au apropiat de el şi-au dat seama că este grav rănit. Băiatul juca fotbal cu mai mai mulţi colegi de clasă, pe terenul din curtea şcolii. S-ar fi agăţat de bara de sus a porţii iar aceasta ar fi ieşit din pământ.

Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenţă pe copil la spital, unde medicii au reuşit să-l stabilizeze.

Băiatul a rămas internat pe secţia de Neurochirurgie a spitalului Judeţan din Suceava, sub atenta supraveghere a medicilor. Poliţiştii, dar şi conducerea şcolii din localitatea Dărmăneşti, au deschis acum o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copil de 12 ani, lovit la cap de o poartă de fotbal