Antena Meniu Search
x

Copil lovit la cap în spital

Acuzaţii grave la Spitalul de copii din Oradea după ce un băieţel de un an şi patru luni a căzut în timpul unei şedinţe de fizioterapie şi s-a lovit la cap. Părinţii spun că medicii nu au avut grijă cum trebuie de copil

Vezi și

Acuzaţii grave la Spitalul de copii din Oradea după ce un băieţel de un an şi patru luni a căzut în timpul unei şedinţe de fizioterapie şi s-a lovit la cap. Părinţii spun că medicii nu au avut grijă cum trebuie de copil. 

Din fericire, băieţelul este acum în afara oricărui pericol. Este internat pe secţia de chirurgie dar, cel mai probabil, va fi lăsat să plece acasă în cursul zilei de astăzi. Tomografia a arătat că cel mic nu a suferit nicio leziune. Incidentul a avut loc în timpul unei ore de fizioterapie, ţinută la spitalul de copii din Oradea. Părinţii au fost îndrumaţi să meargă acolo de către medicul neurolog care a observat că băiatul are ceva probleme locomotorii. Ieri dimineaţă, copilul mergea prin sală, sub supravegherea părinţilor.

Medicul fizioterapeut era cu spatele la cel mic. Pe imagini se vede cum băiatul face câţiva paşi spre mama lui iar, la un moment, cade. Se loveşte la cap de un aparat medical şi începe să plângă tare. Mama lui l-a luat imediat în braţe ca să îl calmeze. Atunci s-a apropiat de ei şi medicul. Ciudat este însă, spun părinţii, că doctoriţa nu a considerat necesar să il trimită pe băieţel la un control. Tot ei l-au dus, la urgenţe. De acolo au fost trimişi acasă. Dar, după câteva ore celui mic i s-a făcut rău aşa că s-au întors la spital. Tatăl băieţelului îi acuză acum pe medici de neglijenţă şi a făcut deja plângere la conducerea spitalului. El va merge cu băiatul şi la un medic legist. În funcţie de rezultat, el va depune apoi plângere şi la parchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copil lovit la cap în spital