Antena Meniu Search
x

De la şcoală, un elev de doar 13 ani a ajuns în comă la spital, după ce s-a bătut cu un coleg mai mare decât el

Băiatul s-a bătut cu un coleg mai mare decât el cu un an. A fost împins şi s-a lovit la cap. Incidentul a avut loc la scoala din satul Croitori, comuna Uliesti.

Vezi și

Băiatul s-a bătut cu un coleg mai mare decât el cu un an. A fost împins şi s-a lovit la cap. Incidentul a avut loc la scoala din satul Croitori, comuna Uliesti. In timpul pauzei, pe holul scolii, unul dintre elevi, in varsta de 14 ani, l-a impins pe celalalt, care s-a dezechilibrat, a cazut si s-a lovit la cap.

Profesorul de serviciu se afla pe holul şcolii dar nu a avut timp să reacţioneze si să-i despartă pe cei doi, dar a sunat la 112. Inițial, el a fost dus iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Targovişte, iar medicii de la această unitate au decis transferul la Spitalul Obregia din Capitală. Medicii au constatat că are un hematom şi s-ar putea să aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală. Copilul şi-a revenit din comă, iar Politia a intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » De la şcoală, un elev de doar 13 ani a ajuns în comă la spital, după ce s-a bătut cu un coleg mai mare decât el