Antena Meniu Search
x

Video Distracţia e în toi la munte. Turiștii au făcut baie în apa rece ca gheaţa și s-au plimbat cu ATV-urile

Chiar dacă mulţi au plecat spre casă, distracţia a continuat la munte. Iar turiştii nu au avut vreme să se plictisească. În toate staţiunile a fost iureş. Tinerii au făcut baie în apa rece ca gheaţa, s-au plimbat cu ATV-urile şi au făcut mii de poze.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 02.01.2021, 19:44

Vezi și
  • La munte, turiştii nu au avut vreme să se plictisească.
  • Sute de oameni au vizitat şi Salina Turda, unul din cele mai frumoase locuri subterane din lume.

Pentru cei care au ales să-şi prelungească vacanţa, nici n-au mai contat noroaiele de pe drumuri. Aşa că potecile din zona Bran-Moeciu au fost pline de turişti dornici de aventuri.

Pentru o oră de distracţie cu ATV-ul, au plătit 150 de lei.

Bianca, ghid: ”Avem nevoie să fim bine echipaţi, mănuşi, fular, adică exact pentru munte. Noi oferim căşti”.

Iar proprietarii de pensiuni au făcut totul ca turiştii să se simtă bine. Berbecuţ la proţap, lăutari, foc de tabără şi ciubăr.

Cornel Mânjilă, administrator pensiune: ”Este 200 de lei pe zi, iar dacă clienţii vor două zile consecutiv, preţul este de 300 de lei pentru ambele zile”.

Adrian Leonte, manager restaurant: ”Am pregătit focul de tabără care în această seară va fi aprins. Vom încălzi vin şi ţuică fiartă, apoi masa în interiorul pensiunii cu bunătăţi din zona Branului”

Sute de vizitatori la Salina Turda

Sute de oameni au vizitat şi Salina Turda, unul din cele mai frumoase locuri subterane din lume. La lift, s-a format o coadă uriaşă. Aşa că cei mai mulţi au preferat să coboare pe 156 de scări, echivalentul a 13 etaje.

Daniel Popa, ghid: ”Adâncimea maximă unde se poate ajunge este 112 metri de la suprafaţa terenului”.

Şi cei care au ajuns în Gorj au avut parte de distracţii. În Cheile Olteţului, zonă înconjurată de stânci abrupte şi cascade, turiştii abia au apucat să-şi tragă sufletul.

Ziua de distracţie în cel mai îngust canion din Europa s-a încheiat cu o baie în apele reci ale râului Olteţ. Un sport extrem, în această perioadă a anului.

Gabriel Dan Chiriac, director club montan: ”Apa are aproximativ 3-4 grade, temperatura aerului, undeva în jur de 0-1. Este rece, dar este totuşi suportabil şi pentru o simplă baie este plăcut”.

Pentru o astfel de aventură turiştii trebuie să plătească doar închirierea echipamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Distracţia e în toi la munte. Turiștii au făcut baie în apa rece ca gheaţa și s-au plimbat cu ATV-urile