Antena Meniu Search
x

Salina urbană, locul ideal de relaxare pentru o familie

Nevoia oamenilor de a-şi trata diverse probleme respiratorii a dus la apariţia tot mai multor saline urbane. Însă odată cu pandemia, număul clienţior a început să scadă, iar administratorii se luptă să îşi menţină afacerea pe linia de plutire.

de Cristi Georgescu

la 04.11.2020, 17:21

Vezi și
  • Prețurile din salina urbană nu s-au modificat.
  • Pentru o oră de salinoterapie adulții plătesc 15 lei, iar copiii 10 lei.

Pentru copiii, acestă salină din Ploieşti pare locul preferat de joacă. 

Pentru că este permis accesul unei singure familii, cei mici nu sunt nevoiţi să poarte mască, aşa că distracţia este aceeaşi ca înainte de pandemie. Dar în timp ce se joacă, au parte şi de tratament pentru afecţiunile respiratorii de care unii dintre copii suferă. 

Cristina Ivan- clientă: Încercăm să ajungem cât putem de des. E mai greu, dar fetiță solicită această vizită aici, așa că trebuie s aprofitam măcar de vremurile astea cum sunt ele.

Adriana Mihai - administrator: Toată sarea este sare de Praid. Deci e o sare autohotna încărcătură mare salina. Sunt aproape 30 de tone de sare cu care eu am căptușit pereții acestei încăperi. 

Altădată locul era plin, dar acum administratorii salinei urbane fac eforturi susţinute să menţînă afacerea pe linia de plutire.

Adriana Mihai - administrator: Cererea a scăzut și nu poți să condamni oamenii cora le este teamă. Noi am încercat să administrăm afacerea de așa manieră încât oamenii să fie în siguranță. Organizm sesiunile de salinoterapie prin programări efectuate la interval de o oră.

În ciuda faptul că pandemia de COVID a limitat numărul de persoane în cadrul unei ședințe, dar și pentru că prrocedurile de dezinfectare durează, prețurile din salina urbană nu s-au modificat. Așa se face că pentru o oră de salinoterapie adulții plătesc 15 lei, iar copiii 10 lei.

Pentru ca pacienţii să simtă efectele pozitive ale salinoterapiei, medicii recomandă cel puţin 12 şedinţe, timp de câteva luni consecutive. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Salina urbană, locul ideal de relaxare pentru o familie